Egy közös fotó Vonával és Györkös fiával nagy hír, de az hogy Áder Jánosnak ténylegesen rokona, az nem (Origó). Miért?
Miért jelenik meg minden nap az Origón valami erőltetett mocskos hazug cikk? És az igazságokat miért hallgatják el, ha már annyira keresik a kapcsolatot a robbantó és politika között?
Lassan a Kuruc infó is hitelesebb mint az Origó.
Koplárovics Béci nevű felhasználó
Nem szeretem a süket dumát, ezért pár dolgot tisztázzunk le, hogy mindketten ugyan úgy tudjuk-e:
-Vona Györkösi fiával találkozott nem a körúti robbantóval. A fia nem bűnös, hanem áldozat. Ezt itt és most tisztázzuk le.
-Vona nem volt barátja még ennek a kölyöknek sem, csak egyszer találkozott vele. Abból kiindulva hogy a Fidesz milliárdokat fizet azért hogy egész nap profi kémek kövesség Vonát, valószínű hogy Vonáról a fél Magyarországgal van kép.
-Ha a családfára ránézel, nem mondasz ilyen hülyeséget hogy fél Magyarországgal rokon vagy ilyen szinten. Nem, Áder 8 legközelebbi rokona van a családfán, +a felmenők, akik már nem mind élnek.
-Attól hogy én barát vagyok valakivel, nem felelek a tetteiért, ha az én barátom csinálna ilyet azt is tisztázzuk le hogy én is károsult lennék, nem bűnös, bűntudat gyötörne azért amiért semmit se tehettem, hogy nem tudtam beszélni a fejével, vagy valahogy megfékezni.
-És utolsó sorban azt is tisztázzuk le hogy ilyen alapon a 10 millió emberből bárkiről lehet mondani hogy Jobbikos kapcsolatai vannak. Mert a testvére feleségének a bátyjának a gyermekének az unokatestvérének a haverja mind mind Jobbikos, vagy Fideszes, vagy MSZPs.
-Viszont a 8 legközelebbi rokon az 8.
És utolsó sorban még valamit tisztázzunk le. Ez nem egy Jobbikos botrány, ez nem minősíti se a Jobbikot, se Áder Jánost. Csupán az Origó bulvár jellegét. Én eddig nem ezt a színvonalat szoktam meg tőlük. Csalódott vagyok hogy Magyarország legnagyobb hírportáljából egy BÜDÖS MOCSKOT CSINÁLTAK.
A jobbik már Gyurcsányékkal haverkodik!
Micsoda kolaíció lesz ebből, DK + Jobbik??
Még mik derülnek ki a további terveikről! :D
A Labanc info minden csak nem hiteles.
Pofátlanul hazudnak a jobbikot dicsőítve és minden más nemzeti pártot elhallgatva!
A Jobbik össze állt a DK-vezetőjével.
Ez a fotó kb semmit nem jelent a Jobbik részéről. Gyurcsányék a Jobbik mögött ülnek eleve a parlamentben. Szóval az, hogy Gyurcsány érzi a lehetőséget a Jobbik mögött és próbálja betrollkodni magát, azon nem lepődök meg. De ettől még a Jobbik nem fog összeállni Gyurcsánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!