Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy közös fotó Vonával és...

Egy közös fotó Vonával és Györkös fiával nagy hír, de az hogy Áder Jánosnak ténylegesen rokona, az nem (Origó). Miért?

Figyelt kérdés

[link]

Miért jelenik meg minden nap az Origón valami erőltetett mocskos hazug cikk? És az igazságokat miért hallgatják el, ha már annyira keresik a kapcsolatot a robbantó és politika között?

Lassan a Kuruc infó is hitelesebb mint az Origó.

2016. nov. 12. 07:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Még a testvérem tettéért se vonhatnának semmilyen felelőségre
2016. nov. 12. 10:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Origo-n az sem volt hír hogy Rogán helikopterezett, szóval ne várd hogy ilyen cikkek lesznek.
2016. nov. 12. 10:14
 13/18 A kérdező kommentje:

Koplárovics Béci nevű felhasználó

Nem szeretem a süket dumát, ezért pár dolgot tisztázzunk le, hogy mindketten ugyan úgy tudjuk-e:

-Vona Györkösi fiával találkozott nem a körúti robbantóval. A fia nem bűnös, hanem áldozat. Ezt itt és most tisztázzuk le.

-Vona nem volt barátja még ennek a kölyöknek sem, csak egyszer találkozott vele. Abból kiindulva hogy a Fidesz milliárdokat fizet azért hogy egész nap profi kémek kövesség Vonát, valószínű hogy Vonáról a fél Magyarországgal van kép.

-Ha a családfára ránézel, nem mondasz ilyen hülyeséget hogy fél Magyarországgal rokon vagy ilyen szinten. Nem, Áder 8 legközelebbi rokona van a családfán, +a felmenők, akik már nem mind élnek.

-Attól hogy én barát vagyok valakivel, nem felelek a tetteiért, ha az én barátom csinálna ilyet azt is tisztázzuk le hogy én is károsult lennék, nem bűnös, bűntudat gyötörne azért amiért semmit se tehettem, hogy nem tudtam beszélni a fejével, vagy valahogy megfékezni.

-És utolsó sorban azt is tisztázzuk le hogy ilyen alapon a 10 millió emberből bárkiről lehet mondani hogy Jobbikos kapcsolatai vannak. Mert a testvére feleségének a bátyjának a gyermekének az unokatestvérének a haverja mind mind Jobbikos, vagy Fideszes, vagy MSZPs.

-Viszont a 8 legközelebbi rokon az 8.

És utolsó sorban még valamit tisztázzunk le. Ez nem egy Jobbikos botrány, ez nem minősíti se a Jobbikot, se Áder Jánost. Csupán az Origó bulvár jellegét. Én eddig nem ezt a színvonalat szoktam meg tőlük. Csalódott vagyok hogy Magyarország legnagyobb hírportáljából egy BÜDÖS MOCSKOT CSINÁLTAK.

2016. nov. 12. 16:49
 14/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
Addig se volt nagyon jobb az origo, legfeljebb az oldala volt más.
2016. nov. 12. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:

A jobbik már Gyurcsányékkal haverkodik!

Micsoda kolaíció lesz ebből, DK + Jobbik??

Még mik derülnek ki a további terveikről! :D

[link]

2016. nov. 13. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:

A Labanc info minden csak nem hiteles.

Pofátlanul hazudnak a jobbikot dicsőítve és minden más nemzeti pártot elhallgatva!

2016. nov. 13. 23:22
 17/18 anonim ***** válasza:

A Jobbik össze állt a DK-vezetőjével.

[link]

2016. nov. 14. 14:06
 18/18 Koplárovics Béci ***** válasza:

Ez a fotó kb semmit nem jelent a Jobbik részéről. Gyurcsányék a Jobbik mögött ülnek eleve a parlamentben. Szóval az, hogy Gyurcsány érzi a lehetőséget a Jobbik mögött és próbálja betrollkodni magát, azon nem lepődök meg. De ettől még a Jobbik nem fog összeállni Gyurcsánnyal.

[link]

2016. nov. 14. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!