Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor Marozsán György...

Vona Gábor Marozsán György unokája? Ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés
Ha igaz, milyen források utalnak erre?

#Jobbik #MSZMP #Vona Gábor #Marozsán György #unokaság
2016. nov. 11. 19:46
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

#16: "Kérdető! te nem kicsit vagy hülye, ugye tudod?"

Igen, pajtás, tudom! De ne feledd, csak a gondolkodó, értelmes ember képes felismerni a saját butaságát. Az ostobák ilyesmire képtelenek. De annál inkább hajlamosak arra, hogy másokat lehülyézzenek!

Egyébként hadd emlékeztesselek, a kérdés nem az volt, hogy én hülye vagyok-e és mennyire. Ezért a válaszod: storno.

2016. nov. 12. 10:45
 22/32 A kérdező kommentje:

#18!

Egyetlen érdemleges és legalább valamennyire használható választ Te adtál. Köszönöm!

A válaszok többségére azonban az össze-vissza beszéd jellemző. Jónéhányan már a kérdés feltevését is sértőnek találják a maguk számára, ezért aztán értelmetlen hadakozásba kezdenek, összehordva tücsköt-bogarat. A beszédmódról már nem is szólok, csak annyit teszek hozzá, hogy a stílus maga az ember!

2016. nov. 12. 10:57
 23/32 anonim ***** válasza:

Kérdező! olvasd már el ezt a cikket, Ebben a cikkben Vona Gábor aztmondja hogy erre a Marozsán dologra még válaszolni sem akar annyira alpári még a felvetés is.

[link]

2016. nov. 12. 11:50
 24/32 anonim ***** válasza:
Most adta le a hírtv hogy egyáltalán nem volt nagyapja.
2016. nov. 12. 12:12
 25/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, tisztázd már kire gondolsz!

Ki az a Marozsán György?

Ha a volt nagyszájú kommunista, lusta pékinasra, köznépi nevén "Buci Gyurira" gondolsz, az MaroSán György volt.

A kérdésed ezt sugallja, hogy ő volt. Ha viszont volt valaki aki Marozsán György és tudnunk kéne, hogy ki is volt ő, akkor erre vess némi fényt, hogy tisztán lássunk.

2016. nov. 12. 12:18
 26/32 A kérdező kommentje:

Kedves Hakapeszi!

Te vagy az egyetlen, aki helyre tudta tenni ezt a kérdést. Azt a nagyhangú kommunistát valóban Marosán-nak hívták. Igen, ő az aki 56-ban lövetett!

A kérdést ezzel én a magam részéről lezártnak tekintem.

Sajnálom, hogy a nevet eltévesztettem, és köszönöm a helyreigazításodat!

Üdv neked és minden hozzászólónak!

2016. nov. 12. 12:43
 27/32 anonim ***** válasza:
Még korban sem lehetne az. Akkor már inkább egyből Kun Béla és Heller Ágnes szerelemgyereke.
2016. nov. 12. 20:05
 28/32 A kérdező kommentje:

Az itt folyó vita véglegesen azzal zárható le, hogy Vona Gábor NEM Marosán György unokája! De egy itteni butuska állítással ellentétben Vona Gábornak igenis volt nagyapja, aki az első világháborúban a románok elleni harcban halt hősi halált.

Nyugodjanak hát meg a Jobbikot féltő válaszadók, akiket már maga a kérdés feltevése is kibillentett a lelki egyensúlyukból!

Üdv mindnyájatoknak!

2016. nov. 13. 15:31
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
Persze, Orbán meg Kádár eltitkolt gyermeke.
2016. nov. 13. 22:12
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy komcsi fia-e, hanem hogy egy komcsit, Nyikos Lászlót delegálta az MNB felügyelőbizottságába!
2016. nov. 13. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!