Vona Gábor Marozsán György unokája? Ez tényleg igaz?
#16: "Kérdető! te nem kicsit vagy hülye, ugye tudod?"
Igen, pajtás, tudom! De ne feledd, csak a gondolkodó, értelmes ember képes felismerni a saját butaságát. Az ostobák ilyesmire képtelenek. De annál inkább hajlamosak arra, hogy másokat lehülyézzenek!
Egyébként hadd emlékeztesselek, a kérdés nem az volt, hogy én hülye vagyok-e és mennyire. Ezért a válaszod: storno.
#18!
Egyetlen érdemleges és legalább valamennyire használható választ Te adtál. Köszönöm!
A válaszok többségére azonban az össze-vissza beszéd jellemző. Jónéhányan már a kérdés feltevését is sértőnek találják a maguk számára, ezért aztán értelmetlen hadakozásba kezdenek, összehordva tücsköt-bogarat. A beszédmódról már nem is szólok, csak annyit teszek hozzá, hogy a stílus maga az ember!
Kérdező! olvasd már el ezt a cikket, Ebben a cikkben Vona Gábor aztmondja hogy erre a Marozsán dologra még válaszolni sem akar annyira alpári még a felvetés is.
Kérdező, tisztázd már kire gondolsz!
Ki az a Marozsán György?
Ha a volt nagyszájú kommunista, lusta pékinasra, köznépi nevén "Buci Gyurira" gondolsz, az MaroSán György volt.
A kérdésed ezt sugallja, hogy ő volt. Ha viszont volt valaki aki Marozsán György és tudnunk kéne, hogy ki is volt ő, akkor erre vess némi fényt, hogy tisztán lássunk.
Kedves Hakapeszi!
Te vagy az egyetlen, aki helyre tudta tenni ezt a kérdést. Azt a nagyhangú kommunistát valóban Marosán-nak hívták. Igen, ő az aki 56-ban lövetett!
A kérdést ezzel én a magam részéről lezártnak tekintem.
Sajnálom, hogy a nevet eltévesztettem, és köszönöm a helyreigazításodat!
Üdv neked és minden hozzászólónak!
Az itt folyó vita véglegesen azzal zárható le, hogy Vona Gábor NEM Marosán György unokája! De egy itteni butuska állítással ellentétben Vona Gábornak igenis volt nagyapja, aki az első világháborúban a románok elleni harcban halt hősi halált.
Nyugodjanak hát meg a Jobbikot féltő válaszadók, akiket már maga a kérdés feltevése is kibillentett a lelki egyensúlyukból!
Üdv mindnyájatoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!