Mi a véleményed Sólyom László nyilvánvaló és nem titkolt jobboldaliságáról?
Egy köztársasági elnöknek nem inkább pártatlannak kéne lennie? Nekem ez nagyon nem szimpatikus.
Lehet neki is önálló véleménye, de azt megtarthatná magának, nem a közszerepléseikor kéne hangoztatnia.
Göncz Árpádnál nem emlékszem ilyenre.
Én is berágtam volna a helyében, ha hamis adatokat tesz elém Gyurcsány...
Amúgy mi mást mondjon, mint hogy öröm neki részt venni az új kormány alakításában? (ha erre gonolsz)Tényleg túllőt a pártatlanságon, de szerintem elég sokszor korrektul viselkedett. Én emlékszem olyan beszédére is, amikor odavágott egyet a fidesznek, hogy nyugi legyen már.
"Mi a véleményed Sólyom László nyilvánvaló és nem titkolt jobboldaliságáról?"
Az, hogy szerencse, hogy józan eszű közt. elnökünk van.
"Egy köztársasági elnöknek nem inkább pártatlannak kéne lennie?"
1. Senki sem pártatlan.
2. A közt. elnök politikus, politikai tisztséget tölt be, a parlament nevű politikai intézmény választja meg, amiben politikusok ülnek és politikai döntéssel szavaznak a jelöltre. Hogy az ördögbe lenne pártatlan?
"Nekem ez nagyon nem szimpatikus"
Nekem meg a 2x2=4 nem szimpatikus. Bárcsak 3 lenne :((( brühühühühüh :((((
"Göncz Árpádnál nem emlékszem ilyenre."
Még jó hogy nem, hiszen ő virtigli balliberális volt, az SZDSZ embere.
Sólyom jobb oldali?
Hülye vagy gyerek?
sólyom lászló - zsidó
21:06 Ez hogy jön ide? Ha érdekel nem vagyok kommunista, és még kimondottam elkötelezett baloldalinak sem mondanám magamat. De nem is értem, hogy azért mert valaki nem hangoztatja úton, útfélen, hogy ő milyen fanatikus szélsőjobboldali, abból miből következik, hogy akkor csak is kommunista lehet.
Ha valamire azt mondom, hogy nem fekete színű, akkor az csakis fehér lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!