Mi a véleményed Sólyom László nyilvánvaló és nem titkolt jobboldaliságáról?
Figyelt kérdés
Egy köztársasági elnöknek nem inkább pártatlannak kéne lennie? Nekem ez nagyon nem szimpatikus.
Lehet neki is önálló véleménye, de azt megtarthatná magának, nem a közszerepléseikor kéne hangoztatnia.
Göncz Árpádnál nem emlékszem ilyenre.
2010. ápr. 28. 18:35
4/20 anonim válasza:
én meg részletkérdésnek tartom. sokkal nagyobb probléma az, hogy cionista
5/20 A kérdező kommentje:
Én meg nem,mert inkább pártatlannak kéne lennie. Ő az egész ország köztársasági elnöke, nem csak a jobboldaliaké.
2010. ápr. 28. 18:42
6/20 anonim válasza:
én meg arra lennék kíváncsi, mióta joboldali...
7/20 anonim válasza:
Figyeld meg még 1-2 év és Sólyom Laci NÁCCCI lesz és Zikkájlozni fog! :DDDDDD
8/20 anonim válasza:
azért nem szereti sólyom az mszp-t, mert gyurcsány hamis állami pénzügyi adatokat adott neki anno és ez kiderült, azóta nem kedveli. szerintem jogosan.
9/20 anonim válasza:
meg gondoljatok öszödre...
ő a köztársosági elnök, felelős a népéért...
10/20 anonim válasza:
Semmi baj sincs ezzel, hiszen majd az ország 3/4-e jobboldali pártra szavazott (Fidesz, Jobbik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!