Vona Gábor mikor mond le?
A róla terjedő pletykák alkalmatlanná teszik egy pártelnöki és főleg egy miniszterelnöki pozíció betöltésére.
8
Helyesbítek: A Fidesz szopatja Vonát, de keményen. :D
Kedves kérdező!
Mennyire tartod hiteles forrásnak?
Én is bármit kitalálhatok, akkor el hiszed? Van valamiféle bizonyítéka? Én nem láttam.
"De azért csak folytatod az iróniát és a cinizmust, de oké, semmi baj :D "
Ha valaki hülyeséget kérdez meg írogat...
"Értem én, most kell keresni egy másik pártot a Jobbik helyett"
Nem tudom, hogy te hogy vagy a politikával, de én nem vagyok, és nem is voltam elkötelezve egyetlen párt felé sem. Meghallgatom őket, aztán röhögök ha baromságokat mondanak, örülök, ha egyetértenek velem (vagy én velük, nézőpont kérdése). Nincs rózsaszín köd, nincs kedvenc párt, amelyikben csak a jót látom, a többiben meg csak a rosszat. Nyilván van olyan, amelyikkel többmindenben egyetértek, és van olyan, amelyikkel kevésbé. És totál idiótának tartom azokat, akiknek az életében csak az éppen aktuális párt létezik, és mindenki más bármit mond, az biztos rossz.
18
Vona nem csak jobboldali, hanem szélsőjobboldlai, aki elvileg elítéli a melegeket. Kb. mintha Rákosiról kiderült volna, hogy minden vasárnap templomba jár. Stimmt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!