Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor mikor mond le?

Vona Gábor mikor mond le?

Figyelt kérdés

A róla terjedő pletykák alkalmatlanná teszik egy pártelnöki és főleg egy miniszterelnöki pozíció betöltésére.

[link]

2016. nov. 10. 19:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

8

Helyesbítek: A Fidesz szopatja Vonát, de keményen. :D

2016. nov. 10. 21:34
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Semmikor
2016. nov. 10. 21:39
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
"Terry Black elégedetlen Vona válaszával". Tyűha! Teringettét! És ki nem szarja le?
2016. nov. 10. 21:58
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
és ki a fszom az a Terry Black xd
2016. nov. 10. 21:59
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy miért lenne alkalmatlan arra a posztra? Azért mert meleg vagy biszex? Remélem ezt te sem gondoltad komolyan.
2016. nov. 11. 00:00
 16/25 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező!

Mennyire tartod hiteles forrásnak?

Én is bármit kitalálhatok, akkor el hiszed? Van valamiféle bizonyítéka? Én nem láttam.

2016. nov. 11. 08:08
 17/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
37%

"De azért csak folytatod az iróniát és a cinizmust, de oké, semmi baj :D "

Ha valaki hülyeséget kérdez meg írogat...

"Értem én, most kell keresni egy másik pártot a Jobbik helyett"

Nem tudom, hogy te hogy vagy a politikával, de én nem vagyok, és nem is voltam elkötelezve egyetlen párt felé sem. Meghallgatom őket, aztán röhögök ha baromságokat mondanak, örülök, ha egyetértenek velem (vagy én velük, nézőpont kérdése). Nincs rózsaszín köd, nincs kedvenc párt, amelyikben csak a jót látom, a többiben meg csak a rosszat. Nyilván van olyan, amelyikkel többmindenben egyetértek, és van olyan, amelyikkel kevésbé. És totál idiótának tartom azokat, akiknek az életében csak az éppen aktuális párt létezik, és mindenki más bármit mond, az biztos rossz.

2016. nov. 11. 08:53
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha tegyük fel Vona meleg - amit kötve hiszek - és azért kéne lemondania, amit a ballibek elvárnak akkor bebizonyítják ezzel, hogy számukra az a jó meleg, aki balliberális, aki meleg, de jobboldali az szerintük hazudik és azokkal már nem toleránsak. Szóval ennyit a nagy toleranciáról.
2016. nov. 11. 11:03
 19/25 anonim ***** válasza:
95%

18

Vona nem csak jobboldali, hanem szélsőjobboldlai, aki elvileg elítéli a melegeket. Kb. mintha Rákosiról kiderült volna, hogy minden vasárnap templomba jár. Stimmt?

2016. nov. 11. 11:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
"Helyesbítek: A Fidesz szopatja Vonát, de keményen. :D" Egyetértek. Itt az alk. mód nem meg szavazása pl. Lehazaárulózhatják a pártot, ha lesz kvóta a Jobbik viszi a balhét, márpedig lesz kvóta az EU-t ismerve...és nem önkéntes alapon. Meg a Jobbik egész kommunikációja tisztára pálfordulás és képmutató. egyszer ezt mondom, egyszer azt...Aztán nem úgy cselekszem. Majd megint mást mondok ugyanabban az ügyben.. A hitelességgel neki is ugyanolyan problémája van, mint a fidesznek. Szerencse 2018-ban elt.akarodik, megígérte, ha bukják 2018-at (ez biztos), akkor félreáll a politikától. Várom. Addig meg szavazzon a halál a Rabbikra.
2016. nov. 11. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!