Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek most akkor ki...

Szerintetek most akkor ki látható az 1956-os plakáton?

Figyelt kérdés

Dózsa Lászlót a háta mögött csak ezredesnek hívják, mert amit mond annak kb. csak az ezrede igaz, mint a videóban

amikor Anettka vendége volt és azt mondta, hogy egyszerre elégített ki 7 nőt, életszerű...

2016. nov. 10. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is kicsit színez Dózsa, de attól még részt vehetett a harcokban, az a korosztály erősen benne volt. Az is igaz, sok a fehér folt még '56 - ról, az áldozatok számáról stb.

Méltatlan az egész, meg kéne mondani az igazat, semmit nem vonna le az esetleges plakáton lévő becsületéből, ilyen fiatal srácok halomra haltak azokban a napokban.

Nehéz megítélni, nézegettem a képeket, én nem tudom eldönteni kit ábrázol.

2016. nov. 10. 16:21
 2/12 A kérdező kommentje:
de akkor most egy olyan hőst ünneplünk aki azzal büszkélkedik, hogy egyszerre 7 nővel hált, vagy, egy olyannal, aki azt hazudja?
2016. nov. 10. 16:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Én nem tudom hány nővel hált. Attól még lehetett '56 - os harcos. Jóképű férfi volt, színész, nagy dumás, akár hálhatott is több nővel, egyikünk sem volt ott. Nem ő lenne az első aki dicsekszik vagy lódít a nőügyeivel.

De úgy tudom, Dózsa kegyeleti okokból visszavonta az állítását a plakáttal kapcsolatban, a dolgot inkább Schmidt Mária erőlteti.

2016. nov. 10. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Én a fül alapján hoztam meg azt az ítéletet, hogy nem Dózsa László van a képen.

Az első képen 1955-ben készült, amin Dózsa László látható.

[link]

Szerintem az ember füle egy év alatt nem fog ennyire megváltozni, hogy ennyire ne hasonlítson.

2016. nov. 10. 16:30
 5/12 anonim ***** válasza:

"kicsit színez Dózsa"

Olvassál már utána légyszíves, hogy avatott történészek (Rainer M. János, Eörsi László) hogyan nyilatkoznak Dózsa "történetéről"!

2016. nov. 10. 16:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Olvastam. Na, persze, egy Eörsi...
2016. nov. 10. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez a fűl összehasonlítás tényleg jó, szerintem a két képen két teljesen más fülű srác van, ez kijelenthető minden antropológiai képzettség nélkül is.

Szerintem Dózsa a linkóci.

2016. nov. 10. 17:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Amúgy vigyázzunk az eörsiekkel:

[link]

2016. nov. 10. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Pesti Srácok, há-há-há-há, nyíltan fideszbérenc "újság". :D
2016. nov. 10. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:

"Pesti Srácok, há-há-há-há, nyíltan fideszbérenc "újság". :D"

[link]

"Székesfehérváron, a mezőgazdasági szakközépiskolában érettségiztem. A rendszerváltásig fizikai munkát végeztem, elsősorban az építőiparban. 1986-91 között a Bokréta utcai speciális nevelőotthonban voltam pedagógus. 1991-ben fejeztem be a tanárképző főiskolai tanulmányaimat Szombathelyen"

2016. nov. 10. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!