Szerintetek most akkor ki látható az 1956-os plakáton?
Dózsa Lászlót a háta mögött csak ezredesnek hívják, mert amit mond annak kb. csak az ezrede igaz, mint a videóban
amikor Anettka vendége volt és azt mondta, hogy egyszerre elégített ki 7 nőt, életszerű...
Szerintem is kicsit színez Dózsa, de attól még részt vehetett a harcokban, az a korosztály erősen benne volt. Az is igaz, sok a fehér folt még '56 - ról, az áldozatok számáról stb.
Méltatlan az egész, meg kéne mondani az igazat, semmit nem vonna le az esetleges plakáton lévő becsületéből, ilyen fiatal srácok halomra haltak azokban a napokban.
Nehéz megítélni, nézegettem a képeket, én nem tudom eldönteni kit ábrázol.
Én nem tudom hány nővel hált. Attól még lehetett '56 - os harcos. Jóképű férfi volt, színész, nagy dumás, akár hálhatott is több nővel, egyikünk sem volt ott. Nem ő lenne az első aki dicsekszik vagy lódít a nőügyeivel.
De úgy tudom, Dózsa kegyeleti okokból visszavonta az állítását a plakáttal kapcsolatban, a dolgot inkább Schmidt Mária erőlteti.
Én a fül alapján hoztam meg azt az ítéletet, hogy nem Dózsa László van a képen.
Az első képen 1955-ben készült, amin Dózsa László látható.
Szerintem az ember füle egy év alatt nem fog ennyire megváltozni, hogy ennyire ne hasonlítson.
"kicsit színez Dózsa"
Olvassál már utána légyszíves, hogy avatott történészek (Rainer M. János, Eörsi László) hogyan nyilatkoznak Dózsa "történetéről"!
Ez a fűl összehasonlítás tényleg jó, szerintem a két képen két teljesen más fülű srác van, ez kijelenthető minden antropológiai képzettség nélkül is.
Szerintem Dózsa a linkóci.
"Pesti Srácok, há-há-há-há, nyíltan fideszbérenc "újság". :D"
"Székesfehérváron, a mezőgazdasági szakközépiskolában érettségiztem. A rendszerváltásig fizikai munkát végeztem, elsősorban az építőiparban. 1986-91 között a Bokréta utcai speciális nevelőotthonban voltam pedagógus. 1991-ben fejeztem be a tanárképző főiskolai tanulmányaimat Szombathelyen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!