Szerintetek is nagyon rosszul járt a Jobbik azzal, hogy nem szavazta meg az alkotmánymodosítást?
A kvótáról szólót...
Az összes sajtó szinte lehazaárulózza a jobbikot. Ez még várható is volt, viszont FB is tele van ilyen hírekkel, "Gyurcsány=Vona" stb dolgok, olyan hírek pedig nincsenek a FB-on, hogy kvázi miért is nem szavazták meg vagy valami.
Óriásit zuhan szerintem a jobbik népszerűsége, eddig zuhantak, most viszont szerintem mérföldkő lehet, hogy csak egy küszöbpárt legyen.
ma 17:41
Menthetetlenek, látod őket itt is. Nem kell törődni velük, kevesen vannak.
Végre volt egy alkalom (nagy nyilvánosság előtt, nagy tétben), mikor egy párt nem a pillanatnyi erőviszonyok függvényében mérlegelt, hanem egy adott kérdésben határozott véleménye és elve volt, amihez tartotta magát.
Szerintem a gerinctelenséget a Fidesz példázza most, hisz a pénzért...ismétlem: a pénzért! (=kötvények) nem volt hajlandó mindent megtenni a törvény elfogadtatásáért.
Persze lehet velem nem egyet érteni, de az magyarázza is el nekem, hogy miért nincs igazam.
Amit meg kellene érteni, hogy ez a Jobbik már nem az ami régen volt. Egyre inkább kivesznek a radikális gondolatok és jönnek a populista, üres szólamok "adócsökkentést, kevesebb korrupciót!!!4". Cigánykérdéssel alig-alig foglalkoznak, a másik népcsoporttal pedig akikkel anno még hadban álltak - most lefekszenek nekik egy kis pénzért.
A legrosszabb forgatókönyv, ha a Jobbik nem más, mint egy látszatellenzék, egy kamupárt, egy gőzkieresztő dühöngő. A másik ilyen a DK és Gyurcsány személye. Gyurcsány és Vona azok akik még a "győzelmeikkel" is mindig úgy járnak, hogy Orbán profitál... Sajnos.
Most vagy "Orbán" ennyire okos (nem hiszem), vagy a többiek ilyen hülyék (ezt sem), vagy simán csak megvannak az "ellenzéki barátok" ORbánnál, de nézzétek csak mennyire profitált az alábbi politikusok ténykedéseiből:
Lezsák Sándor - MDF szétverése, Fideszbe olvasztása.
Latorcai - KDNP szétverése, Fideszbe olvasztása
Torgyán - FKGP szétverése, Fideszbe olvasztása
Gyurcsány - Baloldal szétverése, örök vereségre kárhoztatása
Fodor - SZDSZ szétverése, a "librális = kapzsi éhenkórász idióták" sztereotípia fentartása máig.
Vona = Látszólagos ellenségeskedés, Jobbik gyengítése (szétverése?), Fidesz hatalmának biztosítása (amíg van a Jobbik és az MSZP/Gyurcsány ellentéte addig kizárt, hogy az ellenzék egységbe tömörüljön, Fidesznek meglesz így a győzelem könnyen '18ban is.
Szomorú ez.
Először is, ha jól emlékszem úgy volt, hogy a népszavazást nem támogatják, de ha alkotmánymódosításra kerül a sor, akkor azt támogatják. Ez valahogy nem sikerült.
Másodszor:
Egy nemzeti érzelmű jobboldali pártnak minden gondolkodás nélkül támogatnia kéne minden olyan intézkedést, törvénymódosítást, ami az ország határait hivatott védeni, bárki is veti fel az ötletet. A jobbik pont itt bukik meg, mert a határvédelem helyett a politikai előny megszerzésére koncentrál. Ebből látszik, hogy ezek már nem az országgal törődnek, hanem saját magukkal. Esetleg, már ők is a külföldi nagymenők kezére játszanak, ami még rosszabb, mint az előbbi opció. Lényeg a lényeg, már nem lehet bennük megbízni.
"mert a határvédelem helyett a politikai előny megszerzésére koncentrál."
A letelepedési kötvény elleni harc, amivel szaúdi körözött bűnözők kapnak szabad járást Európába az nem a határaink védelme neked???
Ez ellen ettől függetlenül is lehetne harcolni...
Amúgy a letelepedésit eddig max 6000-en vették igénybe, 80%-ban kínaiak. Hát inkább 6000 kínai, mint az arab horda a jelenlegi Szerb határról...
És leütöm a szokásos reakciókat: nem vagyok fidesz szavazó, náci, fidesznyik, orbánista, "dékás", gyurcsányista, libsi felforgató stb.
Én is hasonlóképpen válaszolnék, mint a 18-as.
A letelepedési kötvény úgy rossz, ahogy van. Veszélyes dolog, lyukat nyit a védelmen. Azonban, ettől még nem kell szembemenni a betelepülésre irányuló módosításoknak. Amint írtam, egy nemzeti érzelmű pártnak MINDENNEMŰ HATÁRVÉDELEMRE IRÁNYULÓ INTÉZKEDÉST SZÓ NÉLKÜL TÁMOGATNIA KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!