Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is nagyon rosszul...

Szerintetek is nagyon rosszul járt a Jobbik azzal, hogy nem szavazta meg az alkotmánymodosítást?

Figyelt kérdés

A kvótáról szólót...

Az összes sajtó szinte lehazaárulózza a jobbikot. Ez még várható is volt, viszont FB is tele van ilyen hírekkel, "Gyurcsány=Vona" stb dolgok, olyan hírek pedig nincsenek a FB-on, hogy kvázi miért is nem szavazták meg vagy valami.

Óriásit zuhan szerintem a jobbik népszerűsége, eddig zuhantak, most viszont szerintem mérföldkő lehet, hogy csak egy küszöbpárt legyen.

2016. nov. 8. 17:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%

ma 17:41

Menthetetlenek, látod őket itt is. Nem kell törődni velük, kevesen vannak.

2016. nov. 8. 17:51
 12/31 anonim ***** válasza:
27%

Végre volt egy alkalom (nagy nyilvánosság előtt, nagy tétben), mikor egy párt nem a pillanatnyi erőviszonyok függvényében mérlegelt, hanem egy adott kérdésben határozott véleménye és elve volt, amihez tartotta magát.

Szerintem a gerinctelenséget a Fidesz példázza most, hisz a pénzért...ismétlem: a pénzért! (=kötvények) nem volt hajlandó mindent megtenni a törvény elfogadtatásáért.

Persze lehet velem nem egyet érteni, de az magyarázza is el nekem, hogy miért nincs igazam.

2016. nov. 8. 17:53
 13/31 anonim ***** válasza:
Igen, egy fideszes vagy most megcsalatkozott szegény jobbikos elmagyarázhatná már miben áll a letelepedési kötvény hatalmas előnye a magyar emberek számára.
2016. nov. 8. 17:56
 14/31 anonim ***** válasza:
27%
Én baloldali vagyok tehát nemlehet azzal vádolni hogy a Jobbikkal szinpatizálnék, de ezt jólteszi a Jobbik hogy rákényszeríti na fideszre hogy szüntesse meg a bevándorlási kötvényt, ez egy következetes viselkedés. Orbán az idióta, hogygondolja hogy őrjöng 1200 bevándorló ellen? mert ugye ennyit akar az UNIO ideküldeni, de orbán tizezer számra engedi be az országba ellenőrazetlenül azokat a bevándorlókat akik fizetnek neki. Sunyi és alattomos ember orbán, Egy elvtelen gewrinctelen politikai szélkakas, mindig arra fordul ahonnan hasznot remél, az önös érdekei vezérlik. Dehogy érdekli őt a hazája, a pénz az ami motiválja.
2016. nov. 8. 18:00
 15/31 anonim ***** válasza:

Amit meg kellene érteni, hogy ez a Jobbik már nem az ami régen volt. Egyre inkább kivesznek a radikális gondolatok és jönnek a populista, üres szólamok "adócsökkentést, kevesebb korrupciót!!!4". Cigánykérdéssel alig-alig foglalkoznak, a másik népcsoporttal pedig akikkel anno még hadban álltak - most lefekszenek nekik egy kis pénzért.

A legrosszabb forgatókönyv, ha a Jobbik nem más, mint egy látszatellenzék, egy kamupárt, egy gőzkieresztő dühöngő. A másik ilyen a DK és Gyurcsány személye. Gyurcsány és Vona azok akik még a "győzelmeikkel" is mindig úgy járnak, hogy Orbán profitál... Sajnos.

Most vagy "Orbán" ennyire okos (nem hiszem), vagy a többiek ilyen hülyék (ezt sem), vagy simán csak megvannak az "ellenzéki barátok" ORbánnál, de nézzétek csak mennyire profitált az alábbi politikusok ténykedéseiből:

Lezsák Sándor - MDF szétverése, Fideszbe olvasztása.

Latorcai - KDNP szétverése, Fideszbe olvasztása

Torgyán - FKGP szétverése, Fideszbe olvasztása

Gyurcsány - Baloldal szétverése, örök vereségre kárhoztatása

Fodor - SZDSZ szétverése, a "librális = kapzsi éhenkórász idióták" sztereotípia fentartása máig.

Vona = Látszólagos ellenségeskedés, Jobbik gyengítése (szétverése?), Fidesz hatalmának biztosítása (amíg van a Jobbik és az MSZP/Gyurcsány ellentéte addig kizárt, hogy az ellenzék egységbe tömörüljön, Fidesznek meglesz így a győzelem könnyen '18ban is.

Szomorú ez.

2016. nov. 8. 18:22
 16/31 anonim ***** válasza:
71%

Először is, ha jól emlékszem úgy volt, hogy a népszavazást nem támogatják, de ha alkotmánymódosításra kerül a sor, akkor azt támogatják. Ez valahogy nem sikerült.

Másodszor:

Egy nemzeti érzelmű jobboldali pártnak minden gondolkodás nélkül támogatnia kéne minden olyan intézkedést, törvénymódosítást, ami az ország határait hivatott védeni, bárki is veti fel az ötletet. A jobbik pont itt bukik meg, mert a határvédelem helyett a politikai előny megszerzésére koncentrál. Ebből látszik, hogy ezek már nem az országgal törődnek, hanem saját magukkal. Esetleg, már ők is a külföldi nagymenők kezére játszanak, ami még rosszabb, mint az előbbi opció. Lényeg a lényeg, már nem lehet bennük megbízni.

2016. nov. 8. 18:50
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

"mert a határvédelem helyett a politikai előny megszerzésére koncentrál."

A letelepedési kötvény elleni harc, amivel szaúdi körözött bűnözők kapnak szabad járást Európába az nem a határaink védelme neked???

2016. nov. 8. 18:57
 18/31 anonim ***** válasza:
40%

Ez ellen ettől függetlenül is lehetne harcolni...

Amúgy a letelepedésit eddig max 6000-en vették igénybe, 80%-ban kínaiak. Hát inkább 6000 kínai, mint az arab horda a jelenlegi Szerb határról...

És leütöm a szokásos reakciókat: nem vagyok fidesz szavazó, náci, fidesznyik, orbánista, "dékás", gyurcsányista, libsi felforgató stb.

2016. nov. 8. 19:02
 19/31 anonim ***** válasza:
Nemrég jelentették be hogy orbán bukta az előterjesztését.
2016. nov. 8. 19:09
 20/31 anonim ***** válasza:
47%

Én is hasonlóképpen válaszolnék, mint a 18-as.

A letelepedési kötvény úgy rossz, ahogy van. Veszélyes dolog, lyukat nyit a védelmen. Azonban, ettől még nem kell szembemenni a betelepülésre irányuló módosításoknak. Amint írtam, egy nemzeti érzelmű pártnak MINDENNEMŰ HATÁRVÉDELEMRE IRÁNYULÓ INTÉZKEDÉST SZÓ NÉLKÜL TÁMOGATNIA KELL.

2016. nov. 8. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!