Szerintetek is nagyon rosszul járt a Jobbik azzal, hogy nem szavazta meg az alkotmánymodosítást?
A kvótáról szólót...
Az összes sajtó szinte lehazaárulózza a jobbikot. Ez még várható is volt, viszont FB is tele van ilyen hírekkel, "Gyurcsány=Vona" stb dolgok, olyan hírek pedig nincsenek a FB-on, hogy kvázi miért is nem szavazták meg vagy valami.
Óriásit zuhan szerintem a jobbik népszerűsége, eddig zuhantak, most viszont szerintem mérföldkő lehet, hogy csak egy küszöbpárt legyen.
Nem a kvótáról szólt, hanem a tömeges betelepítésről. Kvótáról egy szó sem volt a módosításba.
Amúgy a trollokat szerintem fizetik hogy provokáljanak, 1 ismerősös lopott képes profilok vannak minden híroldalon tömegével.
Másrészt....aki ezért pártol el a Jobbiktól (nem Jobbikosként mondom) az buta. Pont hogy azért áll ki a Jobbik hogy ne legyen pénzért itt senki. Főleg hogy a kötvényt kamatostul vissza kell fizetni az államnak 5 év után...
Vona eltaktikázta.
Azt hitte, hogy kemény csávó lesz, hogy jól betart Orbánnak.
De az sült ki belőle, hogy gerinctenné vált egy 5 perces politikai győzelemért.
Most már azok a támogatók is el fogják hagyni, akik még nem léptek le a cukiság kampány után...
A jobbik eleve ott rontotta el,hogy a szavazótábora többsége önállóan gondolkodni nem tudó(tisztelet a kivételnek) birkákból áll,akiknek fogalma sincs róla,hogy miről szól az alkotmánymódosítás,miről szólt a népszavazás és hogy egyáltalán mi zajlik jelenleg a külföldi/belföldi politikai életben.
Így nem csoda,hogy ennyitől lezuhanhat a népszerűsége..
Egyébként mutathatnál forrást.Én nem látom,hogy mindegyik sajtó lehazaárulózná a jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!