Vesszen Trianon! Lennétek képesek harcolni ti Magyarországon élő Magyarok az elcsatolt Magyar lakta területekért? Ha kell szavakkal, ha kell tettekkel?
"#8 mindegy többi millió Honfitársunk léte???"
Őszintén szólva igen.
És hiába magyaráz bárki bármit szerintem hatalmas képmutatás az ami ilyen téren a politikában zajlik.
Soha semmi közöm nem volt hozzájuk és most sincs.
Ahogy őket nem érdekli az én problémám engem sem érdekel az övék.
Egyelőre én csak annyit látok, hogy kapnak egy rakás pénzt , ellátást és beleszólhatnak Magyarország belügyeibe, úgy hogy egy forint adót nem fizetnek ide és még csak nem is vonatkoznak rájuk a törvényeink nagy része.
Nézd hiába pörögsz túl nem fogod megváltani a világot. Hófehérkét hiába csókolgatod, Takonyzöldke lesz a bőre mire befejezed...
Harcolnék, és én is szeretném ha így lenne, ha lenne miért ezt hinnem, de tudom hogy a sorsunk erősebb mint mi
'A Szocializmusért kellene harcolni'
Bukott rendszerért minek?
"Merj nagyot álmodni" - ismerős a mondat?!
Értsd: Ne foglalkozz a valósággal, hülyegyerek, pl. hogy szétrohad az összes kórház, bámuld a magyar olimpiát, akármilyen veszteséges, a lényeg, hogy a mi haverjaink jól megszedik magukat a kivitelezésen.
Ugyanilyen nagy álom ez a Trianon visszacsinálás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!