Vesszen Trianon! Lennétek képesek harcolni ti Magyarországon élő Magyarok az elcsatolt Magyar lakta területekért? Ha kell szavakkal, ha kell tettekkel?
"mindegy többi millió Honfitársunk léte???"
Nekem nem. Nem szeretném, hogy magyarok haljanak meg egy értelmetlen háborúban. Úgy tűnik, téged meg nem érdekel az életük, a térkép fontosabb...
"mindegy többi millió Honfitársunk léte???"
A határon belüli "honfitársak" léte sincs biztonságban.
Először arra kéne koncentrálni, aztán ha az kipipálva, terelni a figyelmet akármi másra.
Addig lehet mindenféle háborúra, szabadságharcra, stb. uszítani, de nem visz előre.
Amúgy mondj egy érvet!
Képzeld, hogy holnap idecsatolnák csak úgy a Felvidéket, hú de jó lesz majd a magyar gazdaságnak, stabilitásnak, ugye?
Vagy képzeld, hogy azt mondjuk, hogy elő a legjobb hadseregünkkel, biztos az összes állam csak úgy tapsolni fog, és megértően bólogat, hogy hát igen, ez azért egy jogos dolog. A földek visszacsatolásakor tuti, hogy nem kerülnének ide más nemzetiségek...
Az a helyzet, hogy azok a magyarok, akik nagyon akartak, gyakorlatilag már most is ide jöhettek, ha nagyon akartak, támogatást is kapnak, hogy helyben éljenek, és ott "maradjanak meg magyarnak". De amit te mondasz, az kb. egy fantazmagória.
"Én szavakkal képes lennék."
Én is. Te nem is tudod, hogy én szavakkal mi mindenre képes vagyok. Szavakkal még a földigiliszták egyenjogúságáért i harcolok. Sajnos mindeddig eredménytelenül.
"Sokan gyilkolásra gondoltak, de én nem tudnék megölni senkit és nem is szeretnék."
Értem, szóval menjenek mások gyilkolni, meg gyilkoltatni magukat, öljenek meg másokat (akik sohasem ártottak nekik), ölessék meg magukat, mert "csonka Magyarország nem ország", te pedig majd hátulról fogsz nagyon drukkolni.
Szép elképzelés, mondd, téged még senki nem gyűrt orrba???
"A tetteknél mondjuk a székely himnusz eléneklését a magyar mellett meg ilyenekre gondoltam."
OK, mindenki énekelje el a székely himnuszt.... ... ... Vége is van, nagyszerű, te is, mi is megtettük, amit megkövetelt a haza.
Mondd, te érzed egyáltalán, hogy milyen nevetségesen groteszk, amit írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!