Ha döntenétek kell, hogy a kettő közül melyikre költsön az állam, melyiket választanátok? Migráció
A közel-keleti migránsok, menekültek kapcsán, ha választanotok kell, hogy a kormány mire költsön mondjuk egy évben 20 milliárd forintot, melyik lenne az?
1. menekültek ellen
Vagyis ellenkampány, minden módon való eltüntetésük, országból kívültartásuk, stb..
2. menekültek mellett
Vagyis alapszintű ellátás, integrációt szorgalmazó képzések, tanfolyamok, munkalehetőség biztosítása, ilyesmi
Az "egyikre sem" nem válasz, hiszen a témában muszáj az államnak állást foglalnia, vagyis olyan válasz nem kell, hogy "egészségügyre meg oktatásra", most nem ez a téma.
Szóval ti melyikre szánnátok a kettő közül az állam pénzét?
ma 17:46!
Sőt, az 1300 embert be is fogadtuk az elmúlt 2évben. Csak erről a plakátok elfelejtenek szólni.
"# 9/11 Időpont ma 17:51"
Visszakeresheted: nem szoktam az ilyen témájú "kérdésekre" válaszolni, csak most már betelt a pohár a félóránként kiírt egy kaptafára készült, primitív kérdésektől.
A 2-es...de egyébként kicsit mindkettő.
Meg kell adni a lehetőséget (munkalehetőség, ideiglenes alapellátás, képzések), de aki nem él ezekkel a lehetőségekkel és/vagy nem bír magával, azzal szemben az 1-es pontot érvényesíteni.
Jampedli, hetek óta nem látogattam a GYIKot, pénzt természetesen nem kapok a kérdezésért, és a válaszolók hozzáállására vagyok kíváncsi, hogy inkább költik-e a pénzt emberek ellen pl plakátokra, vagy inkább ételre, képzésre, emberekre.
Tudok arról, mit jelentett volna a kvótarendszer, de ez a kérdéshez alig kapcsolódik.
13as, természetesen a bűnözők megkapnák a maguk büntetését, ez nem is kérdés
A kerítést most nem venném ide, mert ugyan nem túl kedves gesztus és látvány, de biztonságilag és a tömeg kezeléséhez szükséges lépésnek bizonyult, hogy ellenőrizhetőbbé váljon a tömeg. Szóval ezt nem venném bele az "ellene" pakkba.
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhet még!
Hozzáteszem, hogy az 1-es pontot a sok ingyenélő, munkakerülő, de munkaképes és ezen kívül a bűnöző magyar emberekkel szemben is lehetne alkalmazni!
13-as voltam.
Még mindig nem értme miért kell befogadnunk őket??
Miért nem lehet őket megsegíteni ott ahol vannak?
Talán esetleg elkerülni a jövőbeni háborúkat vagy ilyenek?
56-ban jó lett volna, ha mondjuk a nyugat (aki amúgy nem tett semmit) befogadja az EGÉSZ országot úgy ahogy van? Nyilván egy segélycsomagra vártunk (azt se kaptunk) v vmi segítségre, nem arra h mehessünk ingyenélni valahova.. Ez a baj a menekültekkel.. ha ez így folytatódik a végtelenségig jönni fognak..
Szóval persze, mellettük vagyok.. küldjünk segélyt, vegyük el a fegyvereket, ne indítsunk több háborút aközel keleten..
De ide ne jöjjenek.. annak nincs ÉRTELME ugyanis..
Ha a szomszéd család éhezik és neked van fád meg ételed, akkor inkább magadhoz költözteted őket egy szobába 10-en nyomorogjanak, hadd rohadjon szét a saját házuk végleg, vagy inkább adsz nekik fát meg kenyeret?
Ellenük!
Egyébként meg nézd meg milyen sikeresen integrálódtak nyugatabbra! Így nem tűnik értelmes pénzköltésnek a próbálkozás az integrálásra. :O
M-milyen menekültekre kéne mondjuk 20 milla? A migránsok kevesebb mint 5%-a menekült, a többi csak a jobb megélhetésért jön.
Amúgy 1.
19, ha számot mondasz, mondj forrást is!
De a gazdaságiak (nagyrésze) nem kapja meg a menekült státuszt, hiába jönnek. Hiába 95% (ahogy vszeg nem annyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!