Senki nem aggódik amiatt, hogy a fidesz fog mindenhova embereket választani állítani most?
Alapból tudom, hogy így megy, tehát amikor kormányváltás van, akkor a legtöbb helyen kidobnak mindenkit és lecserélik az embereket, egy ilyenről már most is tudok, hogy 2héten belül megtörténik.
ez nem korrekt, de így megy, mind1.
viszont most ezzel a 2/3-al gyakorlatilag mindenhova fideszes fog kerülni, nem lesz egyensúly.
tudom a fideszesek ezt jónak tartják, mert nem látnak messzebb az orruktól és a nagy demokrácia szövegelésük mellett az egypártrendszert támogatják, de most azoknak teszem fel a kérdést akik nem tartják ezt helyesnek.
" tök mind1, hogy milyen szimpatizáns vagy. amit mondtam az áll még most is"
Tökmindegy, hogy milyen szimpatizáns vagyok, de akkoris fideszes? Buta vagy fiam, csak nem forogsz :D
a demokrácia nem csak annyit jelent, hogy egy párt 2/3-os többséggel van kormányon igen okos. nem bírod már felfogni? az átkos az egypártrendszer volt, hasonlítsd már össze magadban mondjuk 2 év múlva.
mellesleg az értelmesebbje 8 évig tűrte, hogy az mszp beszivárgott mindenhova ahová csak lehetett, arról nem is beszélve, amit az országgal csináltak. ezek után egyáltalán nem bánom hogy mindenki fideszes lesz, kipróbáljuk ezt is. Sólyom pedig egyenge példa, szegény csak egy báb, néha elmegy ide-oda, de beleszólása alig van.
a Jobbikosok meg egynlőre maradjanak csendben, lássuk mit alakítanak lehetőségeikhez mérten. sajnos nem áll másból a párt, mint nagyszájú fiatalokból meg a "vezetők", akik bekerültek a zsírosbödön közelébe. nem csak nekem az a tippem, hogy amint megkapják az emberek, amit akarnak, azaz pénzt minden érdekli őket, csak a kormányzás nem. szervezetlenek stb. marakodni fognak és eltűnnek a süllyesztőben. lássuk mit mutatnak, addig ne osszák az észt.
sólyom lászlót tudtommal a fidesz jelölte szilivel szemben, de mind1.
amúgy jókat mosolygok a hozzászólásokon. primitív emberek gyülekezete. nem nem kell válaszolnotok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!