Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Senki nem aggódik amiatt,...

Senki nem aggódik amiatt, hogy a fidesz fog mindenhova embereket választani állítani most?

Figyelt kérdés

Alapból tudom, hogy így megy, tehát amikor kormányváltás van, akkor a legtöbb helyen kidobnak mindenkit és lecserélik az embereket, egy ilyenről már most is tudok, hogy 2héten belül megtörténik.

ez nem korrekt, de így megy, mind1.

viszont most ezzel a 2/3-al gyakorlatilag mindenhova fideszes fog kerülni, nem lesz egyensúly.

tudom a fideszesek ezt jónak tartják, mert nem látnak messzebb az orruktól és a nagy demokrácia szövegelésük mellett az egypártrendszert támogatják, de most azoknak teszem fel a kérdést akik nem tartják ezt helyesnek.

2010. ápr. 28. 10:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%

Előrelátható volt,hogy ez lesz,ha a Fidesz ekkora többséget szerez. A választások előtt kellett volna erre gondolni. Aki pedig a beépített korlátokról ír,az elgondolkodhat azon,hogy ezeket a Fidesz akármikor megváltoztathatja.Újra egypárt rendszerben fogunk élni. A különbség csak az lesz,hogy a Kádár-rendszerben a melósok legalább jól éltek,most majd a gazdagok fognak még jobban élni, a melósok pedig egyre lejjebb csúsznak majd.

Aki pedig a keresztény elvekben bízik : azzal nem fér össze a gyülőlködés,amit pedig 8 év óta állandóan művel a Fidesz-KDNP. Kicsi az esélye,hogy az elkövetkező 10-20 évben ne diktatúra legyen.

2010. ápr. 28. 10:51
 12/39 A kérdező kommentje:

az első probléma tényleg ott kezdődik, hogy nem szakembereket választanak sehova sem, hanem a hatalmat biztosítják be maguknak.

akik pedig arról beszélnek, hogy az esztergályost nem rúgják ki, azok vagy félrebeszélnek tudatosan, vagy csak nem értették meg a kérdést.

mellesleg ha már itt tartunk, ilyen politikai élet mellett ami körvonalazódni látszik, a közlejövőben bizony várható, hogy embereket fognak azért diszkriminálni, mert más párttal szimpatizálnak.

2010. ápr. 28. 11:03
 13/39 anonim ***** válasza:
Alkalmazkodni kell a dolgokhoz, az üzleti életben. Én már kiküldtem repiajándékokat, ebédeltem 1-2 emberrel. Meg előtte is már felkészültem a változásokra. Most az a szerencsés helyzet, hogy legalább szimpatizálok a kormány erővel. Más esetben sem szabadott volna passzívan ellenállni, mert akkor éhezik a család. El kell fogadni, hogy mindenkinek csak 1 szavazata van tehát valamennyire alkalmazkodni kell.
2010. ápr. 28. 11:23
 14/39 anonim ***** válasza:
10:51! Könyörgöm, emlegeted a Kádár-rendszert? Lehet, hogy a melósok jól éltek, de az értelmiségieket lealázták! Azóta sz@arok a tanári fizuk pl.Megalázóan alacsonyak! Vagy az orvosoké! Apám 40 éven át mentett életeket sebészként, és kap 90 ezret! Szóval ne sírd nekem vissza azokat az időket, ha lehet! És ideje, hogy a Fidesz végre lecserélje a Kádár-katonák maradékát is, mert elég volt! Még valami: tanulj meg különbséget tenni a gyűlölködés és az érdembeli vita között.
2010. ápr. 28. 11:47
 15/39 anonim ***** válasza:

"az első probléma tényleg ott kezdődik, hogy nem szakembereket választanak sehova sem, hanem a hatalmat biztosítják be maguknak. "

Eddig szakemberek ültek mindenhol? Akkor most miért kéne jobban félni?

Aki egy kormányzó erőre azt mondja, hogy nem a hatalom miatt van ott az vagy elvakult, vagy bolond. Ezért nem értem a "Fidesznek csak a hatalom kell" mondatokat. Közhely. Hülye és értelmetlen közhely. A kormányzó erő mindig hatalmat akar...

2010. ápr. 28. 11:47
 16/39 A kérdező kommentje:

"Eddig szakemberek ültek mindenhol? Akkor most miért kéne jobban félni? "

talán mert a 2/3-al mindenhova a sjatjukat tudják beültetni. a mostani ciklusban legalább nem volt ekkora hatalma az mszp-nek, itt a többi pártnak is volt hangja mindenben ,most már nem lesz. kár, hogy nem fogod fel.

2010. ápr. 28. 11:50
 17/39 anonim válasza:
Akkor nem aggódtál amikor éheztek a gyerekek a suliban, közben Zuschlag meg a gyurcsány papád 100 milliókat lopott az ifjúsági és sportminisztériumon keresztül?
2010. ápr. 28. 11:57
 18/39 A kérdező kommentje:
már megint mellébeszélsz. szánalmas.
2010. ápr. 28. 11:58
 19/39 anonim ***** válasza:
Kérdezővel értek egyet. Én már megtapasztaltam, hogy mire képes a "Fidesz", ha nem rá szavaznak... Engem pl azért nem vettek fel egy munkahelyre, mert nem rájuk szavaztam. Szóval erről ennyit. Orbánról meg annyit, hogy az ígérgetéseinek egy részét, már meghazuttolta.
2010. ápr. 28. 12:04
 20/39 A kérdező kommentje:
honnan tudták, hogy nem rájuk szavaztál illetve milyen melóhelyre? ha szabad kérdeznem.
2010. ápr. 28. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!