Senki nem aggódik amiatt, hogy a fidesz fog mindenhova embereket választani állítani most?
Alapból tudom, hogy így megy, tehát amikor kormányváltás van, akkor a legtöbb helyen kidobnak mindenkit és lecserélik az embereket, egy ilyenről már most is tudok, hogy 2héten belül megtörténik.
ez nem korrekt, de így megy, mind1.
viszont most ezzel a 2/3-al gyakorlatilag mindenhova fideszes fog kerülni, nem lesz egyensúly.
tudom a fideszesek ezt jónak tartják, mert nem látnak messzebb az orruktól és a nagy demokrácia szövegelésük mellett az egypártrendszert támogatják, de most azoknak teszem fel a kérdést akik nem tartják ezt helyesnek.
"talán mert a 2/3-al mindenhova a sjatjukat tudják beültetni. a mostani ciklusban legalább nem volt ekkora hatalma az mszp-nek,"
Egyrészt nem éltél még ezekszerint 1994-98 közötti MSZP-SZDSZ kormány idején (segítek: 2/3-os többségük volt), másrészt azt sem tudod, hogy a legtöbb helyre egyszerű többséggel berakhatja adott párt az emberét. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy 50%+1 fő, 2/3 vagy 100% Fidesz lenne.
Tudom, hogy hithű elvtársaknak nehéz elfogadni, hogy az eddigi jól bejáratott zsíros csatornák elapadnak, de köszönjétek magatoknak, köszönjétek az eddigi eljárásoknak.
" Tudom, hogy hithű elvtársaknak nehéz elfogadni, hogy az eddigi jól bejáratott zsíros csatornák elapadnak, de köszönjétek magatoknak, köszönjétek az eddigi eljárásoknak."
igen ez jellemzi a fideszeseket. a gyűlölködés, kirekesztés, erről lehet a legtöbbeteket megismerni. nem is kommentálnám ezt tovább, csak annyival, hogy nem vagyok mszp-s.
az mszp-szdsz pedig nem egy darab párt volt, hanem két DARAB párt, mégha összeálltak a hatalom miatt, akkor is. A fidesz("KDNP")-ről ez nem mondható el. ott egy darab párt van igazából. ennyi.
Igaz. Nem egy párt volt. Ezért tudta eddig 12 éven keresztül a pici, 10% alatti farok irányítani az országot... Igazán emberi :)
Fogalmazd már meg, hogy az írásomban mi volt a kirekesztő? Hallottad ezt a szót az elvtársaidtól vagy a drogos haverjaidtól - tulajdonképpen egykutya - és most tök jó használni mert kimondta már a Lendvai is meg a Kuncze is? Egyszerű mantrázott paraszt vagy. Mellesleg egyáltalán nem vagyok Fideszes. Ilyen könnyű téged megvezetni. Ha így írok, akkor máris nem Fideszes vagyok? Szerintem Jobbikos leszek most a szemedben.
Na ebben van például általánosítás. Kirekesztés is: nem szeretem a buta, agymentes embereket. Puffoghatsz!
Jóhogy nem feketén fehéren látod, hisz már van színes TV :)
Amugy Sólyom is KEMÉNYEN várta a kormányváltást. Keményen, mint amilyen kemény volt a tököm kiskoromban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!