Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Senki nem aggódik amiatt,...

Senki nem aggódik amiatt, hogy a fidesz fog mindenhova embereket választani állítani most?

Figyelt kérdés

Alapból tudom, hogy így megy, tehát amikor kormányváltás van, akkor a legtöbb helyen kidobnak mindenkit és lecserélik az embereket, egy ilyenről már most is tudok, hogy 2héten belül megtörténik.

ez nem korrekt, de így megy, mind1.

viszont most ezzel a 2/3-al gyakorlatilag mindenhova fideszes fog kerülni, nem lesz egyensúly.

tudom a fideszesek ezt jónak tartják, mert nem látnak messzebb az orruktól és a nagy demokrácia szövegelésük mellett az egypártrendszert támogatják, de most azoknak teszem fel a kérdést akik nem tartják ezt helyesnek.

2010. ápr. 28. 10:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, ponthogy mindenhol MSZP-sek ülnek kivétel nélkül, MINDENHOL. Szóval nekem ne mondja senki hogy a Fidesz ülteti be az embereit, az MSZP pakolt tele mindent a saját embereivel. És akkor a jobboldalt vádoljátok ezzel, nevetséges.
2010. ápr. 28. 12:13
 22/39 A kérdező kommentje:
sólyom mszp-s szerinted?
2010. ápr. 28. 12:17
 23/39 anonim ***** válasza:

"talán mert a 2/3-al mindenhova a sjatjukat tudják beültetni. a mostani ciklusban legalább nem volt ekkora hatalma az mszp-nek,"

Egyrészt nem éltél még ezekszerint 1994-98 közötti MSZP-SZDSZ kormány idején (segítek: 2/3-os többségük volt), másrészt azt sem tudod, hogy a legtöbb helyre egyszerű többséggel berakhatja adott párt az emberét. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy 50%+1 fő, 2/3 vagy 100% Fidesz lenne.

Tudom, hogy hithű elvtársaknak nehéz elfogadni, hogy az eddigi jól bejáratott zsíros csatornák elapadnak, de köszönjétek magatoknak, köszönjétek az eddigi eljárásoknak.

2010. ápr. 28. 12:27
 24/39 A kérdező kommentje:

" Tudom, hogy hithű elvtársaknak nehéz elfogadni, hogy az eddigi jól bejáratott zsíros csatornák elapadnak, de köszönjétek magatoknak, köszönjétek az eddigi eljárásoknak."

igen ez jellemzi a fideszeseket. a gyűlölködés, kirekesztés, erről lehet a legtöbbeteket megismerni. nem is kommentálnám ezt tovább, csak annyival, hogy nem vagyok mszp-s.

az mszp-szdsz pedig nem egy darab párt volt, hanem két DARAB párt, mégha összeálltak a hatalom miatt, akkor is. A fidesz("KDNP")-ről ez nem mondható el. ott egy darab párt van igazából. ennyi.

2010. ápr. 28. 12:29
 25/39 anonim ***** válasza:
9%
Mi a faszt szeretnél kérdező. Mond ki. Jobbikos vagy és 1-2 adóelkerülő képviselőjelöltjüket akarod berakni a közigazgatásba. Vagy ballib vagy és Hagyó mikikét szeretnéd a Posta élére?
2010. ápr. 28. 12:37
 26/39 anonim ***** válasza:

Igaz. Nem egy párt volt. Ezért tudta eddig 12 éven keresztül a pici, 10% alatti farok irányítani az országot... Igazán emberi :)

Fogalmazd már meg, hogy az írásomban mi volt a kirekesztő? Hallottad ezt a szót az elvtársaidtól vagy a drogos haverjaidtól - tulajdonképpen egykutya - és most tök jó használni mert kimondta már a Lendvai is meg a Kuncze is? Egyszerű mantrázott paraszt vagy. Mellesleg egyáltalán nem vagyok Fideszes. Ilyen könnyű téged megvezetni. Ha így írok, akkor máris nem Fideszes vagyok? Szerintem Jobbikos leszek most a szemedben.

Na ebben van például általánosítás. Kirekesztés is: nem szeretem a buta, agymentes embereket. Puffoghatsz!

2010. ápr. 28. 12:39
 27/39 A kérdező kommentje:
jobbikos vagyok, de nem, én nem ennyire feketén fehéren látom a helyzetet mint te, hogy aki jobbikos az csak a jobbikos embereket tűri meg aki mszp-s az csak őket, stb. ilyenek ti vagytok, főleg te közkedvelt 38-as. külön öröm számomra, hogy "átment" neked a kérdés lényege.
2010. ápr. 28. 12:39
 28/39 A kérdező kommentje:
"ma 12:39" tök mind1, hogy milyen szimpatizáns vagy. amit mondtam az áll még most is. pont.
2010. ápr. 28. 12:41
 29/39 anonim válasza:
0%

Jóhogy nem feketén fehéren látod, hisz már van színes TV :)

Amugy Sólyom is KEMÉNYEN várta a kormányváltást. Keményen, mint amilyen kemény volt a tököm kiskoromban:D

2010. ápr. 28. 12:46
 30/39 anonim ***** válasza:
Azolat akiknek még nem járt le hamarosan az az idő amire megválasztották,azokat nem cserélhetik le...pl honvédelmi vezértkari főnök,jegybank elnök,stb...VISZONT sokkal szarabb lesz mint az elmúlt 4 év:)"köszönjük" a sok "nem látom a fától az erdőt"nek...:)
2010. ápr. 28. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!