Kire érdemes szavazni?
Figyelt kérdés
Még tanulok grafikus leszek melyik pártra érdemes szavaznom? Sokáig úgy gondoltam a baloldal rossz de ahogy a munkalehetőségek és a fizetések állnak egyre inkább hajlok balra. Nem értek együtt velük a magyarellenes kirohanásaikban mert sértőek viszont munka is kell hogy megtudjak élni. Szóval melyik párt az amelyik nem europai unio ellenes támogatja a vállalkozásokat egybek.
Tudom hogy ez nem teljesen függ össze de jó olvasni más véleményét akiét még nem olvastam/hallottam
2016. nov. 6. 00:01
1/19 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos hogy igaz amit írsz magadról egyes gyanús körülmények miatt. De ha mégis az akkor azt javaslom tájékozódj többet, mindegy mennyire vagy tájékozott most. Mert általad használt szavak közül egyesek nem férnek bele a dologba, és az az amivel mi balosak sajnos sosem fogunk tudni mit kezdeni
2/19 A kérdező kommentje:
írd már le mi nem tetszik légyszives a nagyarellenes dolog vagy mi?
2016. nov. 6. 00:08
4/19 anonim válasza:
Purgáljátok ki lelketekből a Gonoszt és békére leltek az Istencsászár szerető karjai között!
5/19 A kérdező kommentje:
sokszor volt már hogy sértések jöttek baloldaliaktól plusz mindenki fontosabb nekik mint a magyarok sok baloldali szégyenli hogy magyar utálja a nemzetet és lakóit utálja a hagyományokat stb. meglehet magyarázni persze mint azt is hogy a jobbik nem náci de mind a ketten tudjuk hogy egyik sem igaz mert bizony nagyon sok baloldali magyarellenes és nagyon sok jobbikos náci
2016. nov. 6. 00:12
6/19 anonim válasza:
Épp erről beszélek. Téveszmékben élsz. Kicsit jobban belemész meg tájékozódsz meg minden, akkor nem tudnak majd palira venni. Mert egyenlőre ez az alternatíva áll fenn..
7/19 A kérdező kommentje:
Jó akkor kérlek mond meg melyik baloldali párt az amelyik a magyarok konkrétan az én érdeimet képviselni gondolok itt a többkulcsos adóra mert szerintem netto 120 nál nem keresek eleinte többet majd ha egyálltalán találok munkát melyik támogatja a kezdő vállalkozókat meg ilyesmik?
2016. nov. 6. 00:16
8/19 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni: Az összes. Ezért baloldaliak..
9/19 anonim válasza:
Az nem magyarellenes, aki ilyen hányás helyesírással gyalázza a magyar nyelvet?
10/19 anonim válasza:
Leginkább senkire. De amúgy teljesen mindegy. Akárkit is választanak meg, ez az ország úgy is csak tovább csúszik majd lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!