Baloldali értékrendűek! Szerintetek melyik baloldali pártra érdemes szavazni 2018-ban?
Azoknak,akik nem szeretnének egy fidesz-jobbik országban élni,kire érdemes szavazniuk?
Melyik baloldali párt kaphatja a legtöbb szavazatot?
Szerintem nagy hátrány,hogy ennyi felé szakadt a baloldal,mert így szétoszlanak a szavazatok.
Én is az LMP-re gondoltam.
Csak kérdés,hogy mennyien fognak rájuk szavazni.
Utolsó! A kérdés nem neked szólt,hanem a baloldaliaknak.
Nem kötelező senkire sem szavazni!
Baloldalra szavazni???
Na ne már.
Hála Istennek, hogy így meg van osztva a baloldal, ettől is csak gyengülnek.
Ma már szinte nincs olyan hogy bal oldal meg jobb oldal.
Mert az összes párt baloldali eszméket hajtogat!
Az más kérdése hogy ezekkel lehet szédéteni a szavazó népet mert ma az össze magyar párt a szavazói szemében hazudik és amikor hatalmon vannak a saját zsebüket tömik és nem azt teszik amit megigírtek elötte legyen az jobb oldali vagy baloldali!
Az meg hogy ennyi felé szakadt a "baloldal" az pont azért van hogy aki megutálta az egyiket az szavazzon a másikra választáskor meg egyesülnek mint ahogy ezt tavaly meg is csinálták!
Ja, értem. Már csak azt nem tudom, te miből gondolod, hogy én nem vagyok baloldali. Csak mert annak tartom magam...
Én a DK-ra fogok szavazni.
Jöhet a 0%.
"Magyarországon nincsen baloldali párt amire érdemes szavazni, de félreértés ne essék jobboldali párt sincs amire érdemes lenne szavazni"
Valakire pedig szavazni "kell".
Én 5 éve pedig csak egyre rosszabbul élek.
Nem fogok magam ellen szavazni.Nem fogok a kizsákmányolókra szavazni.
# 9
Mert te komolyan azt hiszed hogy majd valami bal oldali pártal jobb lesz valami is!
Ha te 5 éve egyre rosszabul élsz akkor abból egy két év a kormány váltás után a 8 év baloldal munkája! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!