Erdemes az M1 et kovetni a migracios helyzettel kapcsolatban? Vagy tudtok hitelesebb tv csatornat? Koszonom.
Jelenleg az M1, amelyik leginkább a kialakult helyzetre van kihegyezve, utána még a hírTV, mely aránylag gyorsan reagál, ha bármilyen rendkívüli esemény történik.
Érdekes az atv még, legalábbis a pálfordulása, ahogyan a korábban sajnált "menekültekből" újabban náluk is "migránsok" lettek. Főműsoridőben ott is gyakori az élő bejelentkezés.
Nyilván még érdekesek lehetnek a nemzetközi hírcsatornák is, hogy minnél összetettebb képet kapj a helyzetről, illetve az érintett országok állami tévéinek beszámolói, a horvát tévének van angol nyelvű hírműsora.
Szerintem TV-t nem is érdemes nézni.
Inkább az interneten tájékozódj, könnyebben összelehet hasonlítani a különböző álláspontokat.
"Érdekes az atv még, legalábbis a pálfordulása"
Sőt, az online cikkeit olvasva kifejezetten úgy tűnik nekem, hogy ebben a kérdésben beállt a kormány mögé.
Sejtem, hogy miért, de jelenleg ezt nem írhatom le anélkül, hogy szélsőségesnek vagy rasszistának ne minősítsenek egyes, saját magukat liberálisnak valló emberek.
# 6:
Attól hiteles vagy hiteltelen lesz az M1, hogy a külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóját közvetíti?
M1 et szoktuk legtöbbször. Híradó közben körkapcsolás, élő közvetítés. ( azt írja ki, mellesleg ha nappal nézem, ott is az van. kénytelen vagyok elhinni ) Ismételnek, azt is kiírta /kiírja.
Másik csatornát is nézünk, de ritkán. Nyilván ők nem ott állnak a kamerával ahol az M1. Mást nem lát az se, max más embereket. ( érdemes azoknak nevezni? átdobja a kisgyereket a kerítésen )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!