Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Baloldalon kire bíznátok a...

A Baloldalon kire bíznátok a miniszterelnökséget?

Figyelt kérdés

Nem csak a pártelnökök számítanak, minden baloldali politikus.

Az egyikre sem most nem helyes válasz..:Đ

2016. nov. 5. 21:52
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

28# más ha kritizálod Gyurcsányt és más ha kényszer képzeteid vannak a gyurcsányfóbiától. Magyarul a kritikával még úgy semmi bajom, de ezzz...hagyjuk.

Pártonkívülire egyébként gondolt valaki? már ha van

2016. nov. 6. 20:44
 32/40 anonim ***** válasza:
Mitől olyan fontos neked a baloldal kérdező? Már rég megbukott, csak díszeleg a Parlamentben.
2016. nov. 6. 21:53
 33/40 A kérdező kommentje:

nekem ugyanolyan fontos a bal lábam mint a jobb lábam...

Ezért, mert épp oly fontos a demokratikus viszonyok közt a baloldali elvek mint a jobboldaliak. Ezért. Bár a jobboldal már nem a jobboldaliságot követi, csak azt ami neki jó, ha éppen ez akkor ez ha éppen az akkor az. Pl ha lehetek pragmatikus: ar arab kultúra veszélyes a miénkre kivéve ha milliárdokat fizet letelepedési hülyeségre...

De lényeg hogy a demokrácia számomra nem bal és jobboldal harca. Kell a jobboldali elvek mert azok lélegeztetik jobban az osztályokat a társadalomban amire szükség van, sőt a jobboldal erősíti jobban az osztályok tereit , élettereit mármint gazdasági szempontból, tehát a társadalmi hierarchiát. Viszont kell a baloldali elvek tömkelege is mert azok erősítik jobban a társadalmi csoportok közötti esélyegyenlőséget vagy jogegyenlőséget, de ezek is igénylik a hierarchiát csak ezekkel együtt.

Az hogy egyeseknek az egyik másoknak a másik ma már csak egy szitokszó az tőlem idegen...bukott baloldal...

2016. nov. 7. 19:39
 34/40 anonim ***** válasza:
48%
Vágó Istvánra, bár ő nem tudom, hogy indulna-e miniszterelnöknek. Köztársasági elnöknek szerintem nagyon is ideális lenne.
2016. nov. 7. 20:18
 35/40 anonim ***** válasza:
"Sem miniszterelnök-jelölt, sem egyéni jelölt nem akarok lenni, és a listán is legfeljebb valahol a végén akarok szerepelni....2019-ben Zuglóban szeretnék újraindulni polgármesterként". Ezt nyilatkozta a múlt héten a Magyar Nemzetnek Karácsony Gergely. Szóval ő már biztos nem lesz jelölt
2016. nov. 7. 20:22
 36/40 anonim ***** válasza:
Én nem politikusra bíznám, hanem a versenyszférából hoznék miniszterelnököt. Mondjuk Bojár Gábort. Tudom, persze ő nem vállalná...
2016. nov. 12. 09:51
 37/40 anonim ***** válasza:
Rettenetesen unom már, hogy ezt a hülyeséget állandóan mantrázza a magyar állampolgár, hogy az MSZP meg a különféle szervezeti (pl. DK). baloldalnak nevezi. Térjenen már végre észhez az urak itt is! Ennek az ultraliberális társaságnak semmi köze a baloldalhoz, jobban utálják a baloldalt mint a jobboldaliak!
2016. nov. 12. 09:58
 38/40 anonim ***** válasza:
mi az hogy ultraliberális? és miért az a mszp,dk?
2016. nov. 12. 11:41
 39/40 anonim ***** válasza:
68%
Srácok először olvassatok utána mi az hogy liberális, meg fogtok lepődni rajta.... olvassatok utána mielőtt ontjátok magatokból a hülyeséget.
2016. nov. 12. 14:38
 40/40 Whitewolf19 ***** válasza:

Szerintem a Thürmer Gyula féle Munkáspárt ami baloldalnak számít... az ilyen MSZP, DK féleségek a liberalizmus felé inkább hajlanak, mint a balos eszmék irányába.

Ha már baloldali lennék.. akkor nyilván őt választanám. Mikor beütött a 89-es rendszerváltások sorozata.. szerintem a volt baloldali elit a megerősödő polgárias pártokba próbált beférkőzni, hogy mentse ami menthető. Thürmer féle mozgalmon kívül nem nagyon tudok mondani mást, aki megmaradt volna azon a vonalon..

2016. dec. 10. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!