A Baloldalon kire bíznátok a miniszterelnökséget?
Figyelt kérdés
Nem csak a pártelnökök számítanak, minden baloldali politikus.
Az egyikre sem most nem helyes válasz..:Đ
2016. nov. 5. 21:52
12/40 anonim válasza:
Karácsony Gergely vagy Szabó Tímea esetleg
13/40 A kérdező kommentje:
37%-os, rájuk én is gondoltam
2016. nov. 5. 22:48
14/40 anonim válasza:
Botka. De az nem is vállalná szerintem, látván a baloldal alkalmatlanságát. (Amúgy nem csípem a baloldalt, meg az említett illetőnek sem vagyok a rajongója...)
15/40 anonim válasza:
Köztársasági elnöknek Tamás Gáspár Miklós
Miniszterelnöknek talán Karácsony vagy Juhász
16/40 anonim válasza:
Karácsony Gergelyre.
Juhász Péter jobb aktivistának, mint tényleges hivatali munkavégzésre. Én bírom Bokrost, de nem reális. Schiffernek már elege van az egészből, pedig őt is bírtam. Az MSZP egy rakat teljesen jellegtelen ember. Felmerült még itt Szabó Tímea, róla az a véleményem hogy nem elég okos miniszterelnöknek.
17/40 anonim válasza:
Hófehérkére és a 7 farkú kutyapártra.
18/40 anonim válasza:
Ha csak a baloldal és muszáj választani, akkor akármennyire is fájdalmas a választás, de Gyurcsány. Ő az egyetlen kompetens személy, aki ért is a politikához és van komolyabb tapasztalata.
19/40 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy Gyurcsány, nem jöhet szóba, mert csak a Fidesz dolgát könnyítenék meg vele.
20/40 anonim válasza:
Jó akkor mondom másképp. Rátok bíznám, így biztosítva a totális csődöt. És miért totális csőd? Mert a baloldali pártokról beszéltek!
Üdv: a lepontozott 0%ra értékelt hófehérkés válaszadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!