Miért egy rablóbanda vezeti mindig Magyarországot?
Ne mondjátok nekem, hogy a magyaroktól csak ennyi telik.
Mert ha ez így van, akkor elég nagy szégyen.
Mondjuk ennek a felcsúti kisvasútnak, a kismillió stadionnak, a rengeteg mészáros lőrincnek és testvéreinek, rokonságának én sem igazán örülök, de azért lássuk be:
- hogy kivezették az országot a hatalmas külföldi adósságokból,
- éppen ma reggelre a legszigorúbb nemzetközi minősítő intézet is megadta a befektetésre ajánlott kategóriát az országnak
- igen, a rezsicsökkentést is megcsinálták, mégsem dőlt össze a gazdaság, míg pl. gyurcsányék egy év alatt 3x emelték a gáz árát, és amikor azt hajtogatták, hogy "dübörög a gazdaság", nem vették észre, hogy az a totális összeomlás zaja volt...
Igen, ennek a kormánynak is vannak hibái, de mellette képes eredményeket is felmutatni.
Tudom, azok pontoznak le, akik azt akarják elhitetni a néppel, hogy kizárólag csak a fidesz lop. És ezzel a telepofával harsogott szöveggel akarják feledtetni a kiszivárgott öszödi beszédet, mi szerint:
hazudtunk reggel, hazudtunk délben, hazudtunk nappal, és hazudtunk éjjel. Eltelt 2 év és nem csináltunk semmit, csak hazudtunk.
Ezt akarják elfeledtetni a lakossággal, mert szeretnének már ismét beülni a bársonyszékekbe, de először onnét ki kellene takarítani, aki most éppen ott ül. Ha a fidesz, akkor azt, ha majd később esetleg, akkor azt, akárki is ül ott, de nem ők, azt ki kell onnét takarítani. Szerintük.
Nem tűnt még fel, hogy hazugság a rezsicsökkentés?
Az egész EU-ban csökkennek az árak. Még jobban is, mint nálunk.
Lehet 12 %-ozni, lehet lenullázni, attól még az elmúlt 60 év tapasztalata azt mutatja, hogy aki bekerül a bársonyszékbe, az előbb-utóbb igyexxik a saját zsebét megtömni.
A rendszerváltás után valaki azt mondta: akik eddig ültek ott fent, már az elmúlt 40 év alatt megszedték magukat, most már csak a pótlásról gondoskodnak.
Akik ezek után, (a rendszerváltás után) kerülnek oda be, az mind tudni fogja, hogy csak 4 éve van arra, hogy tisztességgel megszedje magát.
És meg lehet nézni. Igérgetni mindegyik tudott, miközben az egyik elvette a 13.-ik havi nyugdíjamat, a másik azt ígérte, majd ő korrigálja. Igen, kaptam is tőle, most éppen 0,9 % emelést (=nincs még egy ezres sem havonta) pedig táppénz nélkül dolgoztam végig 43 évet....
Ha azt hiszitek, hogy a lepontozással győztetek, nagyon tévedtek!
Ne itt legyetek hősök, mutassátok meg a való életben, hogy ti nem részegültök meg, ha oda kerültök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!