Külföldön élő magyarok! Mely okok miatt hagytátok itt Magyarországot? Mely esetben nem hagytátok volna itt?
Ennél jobban nem lehetett volna leírni...
Bérek,munkakörülmények.
A magyarországi munkáltatók között annyi a buta, még a multiknál is.
Amit meg fizetésnek neveznek Magyarországon, az egy vicc.
Meg az,hogy már közlekedésmérnökként sem olyan könnyű munkát találni, kezd telítődni a piac Magyarországon.
Bezzeg a betanított összeszerelőből Dunát lehetne rekeszteni.
Az ország rossz irányba halad.Ugyanis, szinte csak betanított munkakörök születnek, olyanból meg nincs sok, amit felsőfokú végzettséggel belehetne tölteni.
Min kellene változtatni?
A béreket körülbelül 50 százalékkal emelni kellene.Én nettó 400,de inkább 500 ezerért már dolgoznék Magyarországon
Aztán, javuljanak a munkakörülmények, legyenek rugalmasabbak a munkáltatók.
Továbbá, olyan munkahelyek szülessenek, amik a felsőfokú,középfokú végzettségekhez passzolnak.
Mert kevesebb munkaval es sokkal jobban akartam elni egy mukodo demokraciaban.
Nincs olyan valtozas ami meghozna a kedvemet hogy visszamenjek Mo ra.
Köszönöm a válaszokat.
Látod, én ezért nem veszek föl soha hitelt! Tudod, van néhány fő szabály, amit mindig betartok! A szüleim tanították őket. Pl. az egyik ilyen, hogy ha vihar van, és sokat villámlik, akkor az összes konnektort húzd ki! Elég érdekes, mert sokáig nem is mondták nekem ezt. Amikor megtudtam, elmondtam a haveromnak, és meglepő módon nem röhögött ki, hanem tök alap dolognak vette, és mondta, hogy hát igen, ők is mindig ki szokták húzkodni a konnektorból a kábelt, mert ha belecsap az antennába a villám, akkor tönkremehet a TV vagy a számítógép, stb. Többen is mondták, hogy ők is így tesznek. Tehát ez az egyik, amit betartok! A másik, hogy soha nem fogadj! Még akkor sem fogadok senkivel, ha tudom, hogy biztosan én nyerek. Még csak egy pohár sörben sem. Egyszerűen nálam ELV, hogy soha ne fogadjak. Ugyanez a helyzet a hitelfelvétellel. Mindig azt mondták a szüleim, hogy SOHA ne vegyek majd fel hitelt, még akkor se, ha rászorulok. Inkább kapcsolják ki a villanyt, de hitelt semmilyen körülmények között sem szabad felvenni! Mert akkor csak még nagyobb szarban lesz az ember! És ebből kifolyólag tartozni sem szabad senkinek! Inkább szokjon le az ember a dohányzásról, meg az ilyenekről, meg inkább nézzen ki szegényebbnek, de nem szabad eladósítania magát az embernek! Csak tönkre teszi az embert, és a maradék vagyona is elúszik, vagy még börtönbe is kerülhet miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!