Miért egy rablóbanda vezeti mindig Magyarországot?
Ne mondjátok nekem, hogy a magyaroktól csak ennyi telik.
Mert ha ez így van, akkor elég nagy szégyen.
Bezzeg te... Annak ellenére, hogy üzbég vagy, milyen jól beszéled a nyelvet...
Te például mit tettél az ügy érdekében? Miért nem TE vezeted az országot? Lehet, hogy bénább vagy, mint a rablóbanda, és neked még ennyi se megy?
Értem. Tehát, aki ügyes, az hadd lopjon egész nyugodtan, mert megérdemli. A tökös gyerek megérdemli! Ha elég életrevaló, hadd lopja el!
Hánynom kell...
Tegyük fel, hogy tényleg nincs a Fidesznél jobb. Legyen ez az alaphelyzet.
Ettől még mindig nem értem, hogy miért kell elmenni és rájuk szavazni.
Ha elém raknak egy-egy tányér f*st és sz*rt, attól még nem fogok örömmel csámcsogni az ízletes f*son, csak mert az könnyebben lecsúszik a torkomon.
Pont most olvastam hogy a fidesznek nőtt a támogatottsága,a jobbiknak meg csökkent.
De miért nőtt?????Miért imádják annyian???
Úgy gondolom, nem jól látjátok.
Loptak anno a rendszerváltás előtt is, csak nem merték az újságírók napvilágra hozni, hogy ki, mikor, mennyit. Sőt még nyomozni utánuk is életveszélyes volt.
Ugyanígy tettek az mszp-sek is, csak még mindig egy kicsit másként, mert ők nem tudták, hogyan kell egyáltalán lehívni az EU-s támogatásokat, így nem is tudták, csak az államkasszát kirabolni.
Persze a fidesz ennél okosabb, kismillió EU-s támogatást hívott le különböző címeken, és persze először azt lopkodják, majd utána még jön (ha lesz rá idejük) hogy ők is az államkasszát fosztogassák.
Másrészt nem az van, hogy mindig egy rablóbanda vezeti az országot, hanem fordítva: aki kiharcolja magának, hogy beülhet a bársonyszékbe, azokból lesznek a rablók. Ha te nem ülsz ott, nem tudsz honnét, mit rabolni!
Ismeritek a mondást: minden szentnek maga felé hajlik a keze. Nálunk a bársonyszéknek van olyan ereje, hogy a benne ülők keze hajlik!
Mindenki jól tudja, hogy nem csak a Fidesz lop.
Szerintem másért pontoztak le téged.
Tőlem például zöld kezet kaptál, de nem értek veled egyet, hogy feltétlenül lopnia kell valakinek és gátlástalan állatnak kell lennie, ha felelős pozícióba kerül.
Ha elfogadnánk, hogy ez igaz, akkor teljesen hiábavaló lenne minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!