A Fidesz cenzúrázni akarja az internetet?!
Mit tudtok erről? Álítólag a gyűlölet beszédet akarják korlátozni, gondolom a Jobbik ellen írányul főleg az egész, nehogy kiszivárogtassanak róluk rossz dolgokat.
Vagyis teljhatalmat akarnak, szólásszabadság nélkül. A kereskedelmi csatornákon meg a Fidesz fényezése fog menni, a nép altatása. Jó durva ez, olyan mint Kínába. ott is cenzúrázva van az internet!
Ezért nézte semmibe a Jobbikot a Orbán külföldi sajtótájékoztatón, mert tudta, hogy így tudja legjobban hatástalanítani őket! Azért ettől sokkot kaptam, milyen gátlástalan, programja persze nincs.
Feltünő, h a választások előtt a legfontosabb dolog a titkosítás, meg volt, most meg az első a cenzúra!
A magyar nép teljesen meg lesz lőve.
a jobbikosokat küldenéd a börtönbe nem a fideszeseket akik 20 éve lopnak, szép..
a szólásszabadságot nem lehet korlátozni. ki határozza meg, hogy mi kire mennyire sértő? nem tudom mit tanulsz, de tutira, hogy nem sokat ér, ha ilyeneket mondasz.
A médiát már megkezdték. Az RTL az ő emberük tulajdonában van.
At ORTT-ben levő Fideszes csaj a napokban háborodott fel,és emelt óvást a testület döntése ellen,mert egy szabad frekvenciát baloldali rádiónak adtak, a Katolikus rádió helyett.
A Fidesz mident megtehet,amit csak akar a 2/3 birtokában. Ha valaki figyeli a különböző Fideszesek elszólásait,annak nem nehéz rájönni,hogy minden felelős posztra a saját emberüket fogják rakni. Az Alkotmánybíróságot már emlegette valaki. De várható,hogy a Rendőrség,Ügyéstség,Bíróság feje is Fideszes lesz. Gondolom,a Közt,Elnököt is a soraikból választják majd. Egyedül a Jegybank elnöke okoz nekik gondot,mert annak a mandátuma 3 év múlva jár le. De ma már felszólították,hogy mondjon le.
Így az igazságszolgáltatás,és a gazdasági hatalom is Orbán kezében lesz.
Nem szimpatizálok a Jobbikkal. De elgondolom,hogy ha a Jobbik rájön valamilyen korrupcióra és igérete szerint feljelentést tesz,akkor mire számíthat,ha az igazságszolgáltatás minden fóruma a Fidesz kezében lesz?
Én úgy tudom, hogy a kuruc.info -t akarják megszüntetni valahogy, mert különben fény derül a Fidesz mocskaira.
A kurucot meg megszüntetni, gyakorlatilag lehetetlen.
a kuruc.info domaint lehet tiltani a magyar interneten. de nem annyira hülyék ők. akkor regisztrálnak új domaint. co.cc -s domaineket ingyenesen lehet, illetve pár után kb asszem 10$ és akkor kapsz vagy 100 domaint.
akkor majd tiltják a co.cc végződésűeket? hát eléggé gáz lenne az már tleg kína lenne.
Megtehetik..
Teljes titokban akár.. szép csöndben cenzurázzák a rájuk veszélyes dolgokat, aki meg szóvá teszi a neten annak a hsz-ét kitörlik.
Kell hozzá pár embert, de Izraeli pénzből lazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!