Munkahelyi irodákban, iskolákban miért nem tiltják be az internetet?
Szerintem be kéne mert a sok naplopó nem dolgozik és tanul hanem hülyeségeket olvas.
Ilyen intézményekben a számítógépeket egy helyi intranettel kéne összekötni, amin csak az intézménnyel kapcsolatos dolgok vannak fent, illetve gigahertzes jelzavarókat kéne tenni a számítógépes termekbe, hogy más épületekből ne szűrődjenek be WIFI jelek.
nem értem ez miért zavar téged. multiknál meg közszférában korlátozva van eléggé. le van tiltva iwiw faxbuk stb. a többi helyen meg miért zavar téged? Nem a te pénzed bánja, hanem a cégvezetésé. semmi közöd hozzá.
iskolában is csak sztech órán jutnak nethez a diákok, akkor is csak akkor ha tanár engedi.
"nem értem ez miért zavar téged."
Azért mert mit mond az el az emberi társadalom morálhoz való hozzáállásáról hogy a munka és a tanulás intézményeiben szórakozni engedjük az embereket?
jobb a munkamorál, ha nincs annyira szigorúan fogva az ember. ez a "munkaintézménye" pedig enyhén kommunistamegközelítés és eléggé béna.
mellesleg megjegyzem, hogy én webfejlesztő vagyok. internet nélkül dolgozni sem tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!