Munkahelyi irodákban, iskolákban miért nem tiltják be az internetet?
Szerintem be kéne mert a sok naplopó nem dolgozik és tanul hanem hülyeségeket olvas.
Ilyen intézményekben a számítógépeket egy helyi intranettel kéne összekötni, amin csak az intézménnyel kapcsolatos dolgok vannak fent, illetve gigahertzes jelzavarókat kéne tenni a számítógépes termekbe, hogy más épületekből ne szűrődjenek be WIFI jelek.
Ami tény:
A mai, információs társadalomban sok embernek munkaeszköze az internet, - vállalkozás nem is működhet HATÉKONYAN manapság az internet nélkül.
Azokból a munkatermekből, irodákból viszont én is letiltatnám, ahol nem munkaeszköz, mert az ilyen helyeken "dolgozók" igen túlnyomó hányada nem tudja, hogy mit jelent az a fogalom, hogy "határ".
Egyébiránt: Nem vagyok arról meggyőződve, hogy a cégek "csak úgy lenyelik" a felesleges adatforgalommal generált internet költségeket, - kiterhelik termékeik végfogyasztóira, tehát mi, fogyasztók is drágábban jutunk ezáltal (is) adott termékekhez.
Mi van ha valaki tart 10 perc szünetet és akkor netezik?
Vagy megcsinálja határidőre a melót és marad még szabadideje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!