A Fidesz cenzúrázni akarja az internetet?!
Mit tudtok erről? Álítólag a gyűlölet beszédet akarják korlátozni, gondolom a Jobbik ellen írányul főleg az egész, nehogy kiszivárogtassanak róluk rossz dolgokat.
Vagyis teljhatalmat akarnak, szólásszabadság nélkül. A kereskedelmi csatornákon meg a Fidesz fényezése fog menni, a nép altatása. Jó durva ez, olyan mint Kínába. ott is cenzúrázva van az internet!
Ezért nézte semmibe a Jobbikot a Orbán külföldi sajtótájékoztatón, mert tudta, hogy így tudja legjobban hatástalanítani őket! Azért ettől sokkot kaptam, milyen gátlástalan, programja persze nincs.
Feltünő, h a választások előtt a legfontosabb dolog a titkosítás, meg volt, most meg az első a cenzúra!
A magyar nép teljesen meg lesz lőve.
Ha olyan lenne minden, mint Kínában, nem lenne rossz dolgunk, nagy ívben sz*rnék az internet cenzúrázására :D Voltál már Kínában?
Egyébként ráférne egy kis cenzúra, de véleményem szerint inkább a pedofil, meg egyéb nyalánkságokat kéne cenzúrázni, annak azért mégis csak több haszna lenne.
Hát jo lenne linkelnél honna szedted ezt mert én mint kisember nem olvastam, pedig eléggé informálodok, de lehet még sem ???
Amugy cenzura ? Hát nem hiszem, de tényleg a pedofilos dolgokat stb... hasonlökat le lehetne cenzirázni, szerintem az csak annak lenne rossz aki bünös a dolgokban .
Na linkelj.
Honnét van a hír? MTI
Az RTL klubot tegnap vette meg a Heti válasz tulajdonosa.
A média törvényt is módosítani akarják rövidesen.
indexen megtalálja bárki a témát. a tv-t kicsit helyretenné, nem tudni, hogy mit jelent ez, az a gond. az internet cenzúrázása viszont más kérdés. nem tudjuk mit akarnak ezzel. erről szól az egész fidesz. semmit nem mondanak konkrétat.
szokjatok hozzá. 4 évig ez fog menni. nem fogjuk tudni, hogy merre haladunk.
Hírekbe mondták be, talán a Duna tv-n nem emlékszem pontosan, hogy valami 2 hivatalt össze akarnak vonni, az egyik az ortt, vagyis azt is magukévá akarják tenni. Egyből eszembe Jutott mi volt a Sláger, meg a Danubius trónfoglalásakor. Gátlástalan médiahatalmat akarnak. Korlátlan néphülyítéssel.
Akkor Kínában, most van cenzúra, vagy nincs?
100%, hogy korlátozva lesz az internet, de nem a kínai modell szerint, ugyanis a jelenlegi magyar jogszabályok között egy büdös szó nincs az internetről, a 1996/I törvény(Törvény a rádiózásról és televíziózásról) nem említi a kereskedelmi televízió fogalmát. Kő cenzúra nem lesz, viszont a tulajdonosi viszonyok el lesznek rendezve egy időre...jobbra.
A szólásszabadságot szerintem korlátozni kellene, kb olyan szinten, hogy ne lehessen sérteni a másik méltóságát, és ne legyen az mint most, hogy a jobbikosok :nem börtönben, hanem a parlamentben ülnek.
Egyszóval rengeteg mindent kell konkretizálni a magyar kommunikációban(sajtó-, szólásszabadság, média), és nem biztos, hogy ezt a Fidesz-kormánynak kell megalkotnia saját magára szabva játékszabályokat.
Épp ezt tanulom, vizsgálom; aki ír szívesen cserélek vele véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!