Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A parlament előtt miért azok...

A parlament előtt miért azok az ezer éves villamosok közlekednek?

Figyelt kérdés

Nem ciki, hogy arra jár a legtöbb turista és látja ezeket az 500 éves villamosokat? Nekem ég a fejem...

Miért nem cserélték le itt is CAF villamosokra?

2016. nov. 2. 20:22
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Ezt a kérdés kiírást nem unod még? :D Azóta sem változott a korábbi válaszom (plusz megjegyzés, hogy a BKK honlpaján fent van (pár hónapja láttam), hogy 2017-től indul a pesti rakpart és a 2-es villamos teljes rkonstrukciója, ami azt jelenti, hogy járhat rajta a felújítás után CAF, felújított Tátra vagy hannoveri, és akkor végre eltűnnek az általad szidott régi villamosok...)

Korábbi válaszom:

Amíg nem szélesítik ki a Szabadság hidat és a lánchídi aluljárót vagy amíg nem szereznek be a CAF-nál, Combinonál, Tátránál vagy a hannoverinél keskenyebb modern villamost, addig marad minden így ezen a pár vonalon.

Más kérdés, hogy a 2-esen közlekedő KCSV7-eseket én végleg kivonnám a forgalomból, és a helyükre (amíg nincs új) Ganz csuklóst tennék, mert a KCSV7 borzasztóan rossz és ronda villamos (ezek ugye a 90-es években modernizált Ganz csuklósok). Egyszerűen a Ganz csuklósoknak nem áll jól a modernizálás, azokat meg kell hagyni az egyedi, retro stílusjegyeivel, ellentétben mondjuk egy Tátrával, amiket ahogy felújítanak, egyre pofásabbak...

2016. nov. 6. 00:31
 22/24 A kérdező kommentje:
Ti fogyatékosok vagytok? :DDDDD MONDOM, HOGY NEM ÉN ÍRTAM KI A TÖBBI ILYEN KÉRDÉST. Ez a dolog ezek szerint nem csak egy ember eszébe jutott már NAGYON MEGLEPŐ
2016. nov. 6. 16:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Látom itt is vannak fideszes bértollnokok. Igazából saját magatokat áruljátok el, hogy írjátok, hogy hány ilyen kérdést láttatok, és mindenhova beírjátok a válaszotokat, nem a kérdezőt.

De tudjuk, ti erre vagytok tartva, hogy még a szart is fokhagymás-petrezselymes garnélaként tálaljátok.

Lehet ide is jönni ugatni: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__821..

2016. nov. 6. 16:49
 24/24 anonim válasza:
Utolsó, kifejtenéd, hogy mire gondolsz a "szar alatt? Teljes rekonstrukcióra, a CAF-ra, a felújításokra, vagy mire?
2016. nov. 12. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!