A parlament előtt miért azok az ezer éves villamosok közlekednek?
Nem ciki, hogy arra jár a legtöbb turista és látja ezeket az 500 éves villamosokat? Nekem ég a fejem...
Miért nem cserélték le itt is CAF villamosokra?
Ezt a kérdés kiírást nem unod még? :D Azóta sem változott a korábbi válaszom (plusz megjegyzés, hogy a BKK honlpaján fent van (pár hónapja láttam), hogy 2017-től indul a pesti rakpart és a 2-es villamos teljes rkonstrukciója, ami azt jelenti, hogy járhat rajta a felújítás után CAF, felújított Tátra vagy hannoveri, és akkor végre eltűnnek az általad szidott régi villamosok...)
Korábbi válaszom:
Amíg nem szélesítik ki a Szabadság hidat és a lánchídi aluljárót vagy amíg nem szereznek be a CAF-nál, Combinonál, Tátránál vagy a hannoverinél keskenyebb modern villamost, addig marad minden így ezen a pár vonalon.
Más kérdés, hogy a 2-esen közlekedő KCSV7-eseket én végleg kivonnám a forgalomból, és a helyükre (amíg nincs új) Ganz csuklóst tennék, mert a KCSV7 borzasztóan rossz és ronda villamos (ezek ugye a 90-es években modernizált Ganz csuklósok). Egyszerűen a Ganz csuklósoknak nem áll jól a modernizálás, azokat meg kell hagyni az egyedi, retro stílusjegyeivel, ellentétben mondjuk egy Tátrával, amiket ahogy felújítanak, egyre pofásabbak...
Látom itt is vannak fideszes bértollnokok. Igazából saját magatokat áruljátok el, hogy írjátok, hogy hány ilyen kérdést láttatok, és mindenhova beírjátok a válaszotokat, nem a kérdezőt.
De tudjuk, ti erre vagytok tartva, hogy még a szart is fokhagymás-petrezselymes garnélaként tálaljátok.
Lehet ide is jönni ugatni: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__821..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!