Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek köszönhető a Fidesz...

Minek köszönhető a Fidesz sikerpolitikája?

Figyelt kérdés

GDP, átlagbér, minimálbér minden növekedik.

Mindenhova évről évre több pénz jut köszönhetően a növekedő GDP-nek, Magyarország valósággal megújult 2010-óta. 600.000 új munkahely született, és a legtöbben már úgy élnek mint nyugaton.

2016. okt. 28. 20:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy azt hittem a kérdést olvasva, hogy a Fidesz politikai sikereiről, magas támogatottságáról kérdezel. Egyszerű lenne a válasz: az átlagembereknek ilyenek az értelmi képességei, könnyen megvezethetők, a Fidesz pedig ért a megtévesztéshez. Gyakorlatilag támogatottságuk majdnem felét, azt, hogy most nem tüntetnek ellenük minden héten, annak köszönhetik, hogy évek óta "megvédenek" minket a gonosz bevándorlóktól. A 2014-es 2/3-os győzelmüket pedig annak köszönhették, hogy pár százalékkal csökkentették a rezsit a gonosz nagyvállalatokkal szemben.
2016. okt. 28. 22:59
 32/61 anonim ***** válasza:
35%

Minden a zsebükben van:

Tudod van a hazugság és a statisztika, ezen gondolkozz el.

Szinte már minden médium az övék, így van ki dicsérje a kormányt, különben azonnal megszüntetnék őket.

2016. okt. 28. 23:21
 33/61 A kérdező kommentje:
Én nem értem mi bajotok, mióta Viktor van, minden jobb lett.
2016. okt. 28. 23:24
 34/61 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, nekem annyira nem jó, hogy 85 ezer forintot keresek és minden hónap végén pénzt kell kérnem a szüleimtől, hogy a fiamnak enni tudjak adni. Ja de várj, pár százalékkal csökkent a rezsi, mindjárt megyek és pezsgőt bontok.
2016. okt. 28. 23:33
 35/61 Vortrex ***** válasza:
53%

Szimpatikus kérdező ! :)

Ti meg csak linkelgessétek a médiában irkafirkált, clickbait főcímmel ellátott, egy szerző magánvéleményén alapuló, reklámpénzért megírt politikai maszlagokat, mert az nagy szakértelemre vall.

Az, hogy a Központi Statisztikai Hivatal vagy az Eurostat, mint független szervezet és bizottság, mit publikál több ezer ember munkássága alapján, több millió évekre visszavezethető adatmennyiségből, statisztikai elemzésekkel az nem lényeges...

Két jól értelmezhető értéket akkor és most összehasonlítani egy diagramban (Google Public Data Explorer). Hatalmas szellemi megpróbáltatás.

Pontozzatok le, pupákok.

2016. okt. 28. 23:37
 36/61 anonim ***** válasza:
50%
Az MSZP is egy sz"r volt, de legalább nem árasztotta el a netet a sok bértróger, és nem akarták megerőszakolni az agyam.
2016. okt. 28. 23:43
 37/61 anonim ***** válasza:
35%
A kérdező csak trollkodik, nem veszitek észre?
2016. okt. 29. 01:34
 38/61 A kérdező kommentje:
Én kinézek a világba, az m1-en látom hogy vidéken is milyen jól élnek.
2016. okt. 29. 08:57
 39/61 anonim ***** válasza:
36%

""??? Nem magyar válság volt, hanem "világválság"""

A világgazdasági válság kirobbanása előtt 3-4 évvel a Magyar gazdaság az MSZP hozzá nem értése miatt már mélypontra zuhant amit a világgazdasági válság tovább süllyesztett.

2016. okt. 29. 09:18
 40/61 anonim ***** válasza:
38%

"Most sokszorozódik az orvosok bére is..."

Már megint luftot rúgtak ezek a nyomorékok.:D

Az orvosok nem a kevés fizu miatt húznak el innen,hanem a rossz körülmények miatt!Azért,mert az ő pofája ég,amikor a kórházban moslékot adnak a betegnek,meg listát adnak a hozzátartozónak,hogy mit kellene behozni.EZÉRT!De ez a béremelés sem lenne beígérve,ha nem választások előtt lennénk.Van egy olyan érzésem,hogy ez a béremelés dolog majd szépen elhúzódik a választások utánig.Ebben az országban mindenkit hülyének néz a kormány...

2016. okt. 29. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!