Miért mondja itt mindenki, hogy Magyarország Uganda meg Etiópia szintjén van?
"Itt idióta fröcsögőkkel találkozol csak. "
Bagoly mondja...
Szerintem kérdező egy troll, aki még a fogmosás meg lefekvés előtt még utoljára összeugrasztja a jónépet, aztán ettől jobban fog aludni...
A kérdés egy hülyeség: 1. Nem mindenki mondja, 2. nem azt, hogy Uganda meg Etiópia szintjén van. Érted?
Jó éjszakát!
nem hülyeség csak pontatlan a kérdés kicsit kiegészítve maximálisan lefedi a valóságot
Magyarország EURÓPA Ugandája meg Etiópiája
európai viszonylatba mi még nagyon el vagyunk maradva, semmi előrelépés viszont sok területen az elmúlt években jelentősen visszafejlődtünk
semmiben nem vezetünk, kivételt képeznek a negatívumok
pl: egészségügy, az oktatás évről évre romlik, foglalkoztatottság ami szana-szét van trükközve hogy fejlődésnek tűnjön (1 napot közmunkázol akkor a statisztikába te foglalkoztatottnak vagy feltüntetve EGÉSZ ÉVRE!) a közbiztonság igen sok helyen olyan hogy 3 rendőrautó száll ki és engedélyt kérnek hogy bemehessenek az utcába mert tudják baj lesz belőle, létbizonytalanság, gigászi adók és mit tudunk felmutatni? üres stadiont meg kihasználatlan kisvasutat
na ezért vagyunk európa koszfészke
Nincs, de 1000 éve se volt azon a szinten. Viszont ahhoz képest hogy orbán viktor a gdp megduplázásáról álmodozik a leglassabban fejlődő országok közé tartozunk az EU-n belül. Lassan Szlovákia is behozhatatlan előnyre tesz szert, nem hogy Ausztria.
De amúgy vannak olyan dolgok amik szerintem harmadik világbeli szinten vannak itthon, ilyen pl az oktatás is az ország egyes részein. Nem mindenhol, de egyre több helyen olyan tanárok tanítanak akik a szakmájuk alapjaival sincsenek tisztában. Tudnék erről mesélni, volt osztálytársaim is, engem tényleg lesokkolt hogy ilyen embereket tanítani engednek mint 1-2 tanár akikkel a múltban találkoztam. (Bár az orbán kormány elején volt, de azóta sem változott semmi, elvégre MINDEN fontosabb mint a jövőbe való befektetés.)
Olyan rendszerszintű gondok vannak amiken változtatni kellene, mégsem foglalkoznak vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!