Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja itt mindenki,...

Miért mondja itt mindenki, hogy Magyarország Uganda meg Etiópia szintjén van?

Figyelt kérdés

2016. okt. 27. 21:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, ne állj le ezekkel vitázni. Hülyék. Képtelenek a gondolkodásra. Nem lehet velük beszélni, nem értelmes emberi lények. Nem tudnak érvelni, nem tudnak olvasni, nem tudnak összefüggéseket felfogni. Semmit se tudnak. Saját magadat idegesíted csak fel ha leállsz ezekkel a hülyékkel. Nem tudom hogy trollok-e vagy tényleg ilyenek, de bármit mondhatsz, mondják tovább a süket dumájukat. Ilyeneket írnak hogy 2010-től kezdődött a kivándorlás Magyarországról, és Orbán elől menekülnek, holott 1989-óta minden évben ugyan akkora tömeg hagyja el az országot. Vagy kezdik hogy a GDP meredeken csökken, közben nemzetközi statisztikai hivatalok szerint is nagyobb a magyar GDP ma mint 2010-ben. Én nem Orbánt ajnározom, mert nem egy idióta beszűkült látáskörű birka vagyok, hanem reálisan közelítem meg a dolgokat. Itt idióta fröcsögőkkel találkozol csak. A süket dumát nyomják. Szerintük csökkent a tanárok, orvosok stb. bére is, holott nem, ez annyira magátol értetődő, 1001x belinkeltem.

1 szó mint száz. Hülyék. Ne foglalkozz velük. Csak a vérnyomásod megy fel.

2016. okt. 27. 22:05
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

Mert egyeseknél ez a divat, ekkora túlzásokra futja tőlük. :D

Nyilván eu-s szinten nem egy nagy eresztés az ország gazdasága, de akik szerint még egy 3. világbeli putri is "jobb" mint Magyarország azokat nem lehet komolyan venni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__817..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__8..

Mint pl. az ilyeneket, főleg a válaszoknál. (Szerintem egy hét sem kellene és a delikvensek nyüszítve jönnének az ominózus helyekről vissza. :D)

2016. okt. 27. 22:06
 13/27 anonim ***** válasza:
13%

Hán!

Nem nyavajogni kő, dógodzá!! Ne törőggyé semmive, csak dógodzá, reggeltő-estig, hétfőtő-vasárnapig csak dógodzá-dógodzá-dógodzá!

Na ugye, hogy milyen jó mán most, hogy mindig keminyen dógozó, te keminy dógozó?

Vár a munka vár, vár a munka vár, a munka frontján mi vagyunk, elvtársak!

2016. okt. 27. 22:08
 14/27 anonim ***** válasza:
53%

Ezzel a grafikonnal most amúgy mit akartál mutatni?

Hogy folyamatosan egy helyben döglődünk?

2016. okt. 27. 22:10
 15/27 anonim ***** válasza:
71%
nyald ki a seggét Názáreti Viktornak...
2016. okt. 27. 22:29
 16/27 anonim ***** válasza:
45%

"Mert az országban eljutottunk oda, hogy aki nem Fideszes, annak nincs 26 666 forint elkölthető pénze."

Na ezt a logikát űbereljétek. A kedves válaszadó szerint azért van Magyarország Uganda és Etiópia szintjén mert "aki nem Fideszes annak nincs elkölthető 26 666 forintja".

Első sorban ha nincs, attól hogy jön ide Uganda és Etiópia? Mi köze van a kettőnek? Látod kérdező. Tiszta fogyatékosak. Nincs annyi spiritusza hogy felfogja, semmi köze nincs az adott gondolathoz annak amit írt. Hülye. Idióta.

Másrészt meg hogy hogy senkinek nincs aki nem Fideszes? Ott ül a parlamentben egy rakat baloldali, Jobbikos stb. politikus, 1 millás fizuval, ők nem Fideszesek, mégis van 26 666 ft költő pénzük. Szóval az amit írtál ami logikailag ennyi: Bármely ember (lakhely Magyarország, Fidesz közeli), nem birtokol 26 666 elkölthető forintot.

Mekkora idióta barom, hülye az aki ilyet mond? Nem tudom már mennyire kétbitesre kell mindent lebontani ezeknek, de azt bizonygassam hogy: Létezik olyan ember (lakhely Magyarország) aki NEM Fideszes és birtokol 26 666 elkölthető pénzt?

Értelmetlen mondatokat írnak. Üres fejek. ide kérődzik valami értelmetlen szart és még azt hiszi igaza van.

2016. okt. 27. 22:32
 17/27 anonim ***** válasza:
11%

"nyald ki a seggét Názáreti Viktornak..."

Ez is hogy jön ide? Ki beszélt itt Viktorról? Arról van szó hogy miért írják hogy Uganda szintjén vagyunk, erre ez ideViktorozik.

Tiszta hülye, agyatlan barmok mind. Nem tudom honnan szabadultak.

2016. okt. 27. 22:33
 18/27 anonim ***** válasza:
10%

Én meg még mindig nem látom sehol, hogy mindenki szerint Uganda és Etiópia szintjén lennénk.

Na, ilyenkor mi van? Mutassátok már meg kérlek, hogy ki mindenki állítja ezt, mert már nagyon érdekel.

2016. okt. 27. 22:38
 19/27 anonim ***** válasza:
17# szerinted kinek a valagát nyaldossa? azt is írhattam volna mint a 18# de egy a kettő, azt hittem le esik.
2016. okt. 27. 22:46
 20/27 anonim ***** válasza:
Mert baloldaliak, számukra az igazság, az objektivitás lényegtelen.
2016. okt. 27. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!