Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki Magyarországon átszámolva...

Aki Magyarországon átszámolva kb.3000 eurót keres annak miért akarják elmagyarázni hogy xarul él?

Figyelt kérdés

Nem először láttam hogy libbanték nekifognak győzködni mindenkit hogy 2010-ben mindenki 1000 milliárdot keresett naponta, és jött a csúnya Orbán, s azóta éhbéren van mindenki.

De ez egyszerűen nem igaz, rengeteg ilyen kérdés alatt láttam hogy többen leírták, jobban élnek mint 2010-ben. Persze azok egyből kapják a piros kezeket, holott saját helyzetüket írták le.

Aki jól él azzal miért kell itt gyűlölködjetek?

2016. okt. 26. 13:36
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Nem megy a szövegértelmezés látom. Na mind1, megszokott ez libbantéktól, 2 összefüggő mondatot nem képesek értelmezni. Én olyan hülyékkel nem tudok vitatkozni akik nem fogják fel hogy azoknak a helyzetéről beszélek akik 3000 eurót keresnek. Vagy azokról a hülyékről akik informatikában 300 eurós bérekről beszélnek, holott bevallás szerint 1000 euró körüli a kereset.
2016. okt. 27. 17:28
 42/43 anonim ***** válasza:
11%

" Na mind1, megszokott ez libbantéktól, 2 összefüggő mondatot nem képesek értelmezni. "

"Én olyan hülyékkel nem tudok vitatkozni akik..."

" Vagy azokról a hülyékről akik informatikában 300 eurós bérekről beszélnek,..."

Tényleg csak mi gyűlölködünk...

2016. okt. 27. 18:16
 43/43 A legböszmébb Feri ***** válasza:
Én jobban kefélek, mint 2010-ben.
2016. okt. 27. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!