Aki Magyarországon átszámolva kb.3000 eurót keres annak miért akarják elmagyarázni hogy xarul él?
Nem először láttam hogy libbanték nekifognak győzködni mindenkit hogy 2010-ben mindenki 1000 milliárdot keresett naponta, és jött a csúnya Orbán, s azóta éhbéren van mindenki.
De ez egyszerűen nem igaz, rengeteg ilyen kérdés alatt láttam hogy többen leírták, jobban élnek mint 2010-ben. Persze azok egyből kapják a piros kezeket, holott saját helyzetüket írták le.
Aki jól él azzal miért kell itt gyűlölködjetek?
""Bocs hatos, nekem nagyon úgy tűnik, hogy kérdező nem kérdez, nem is vár választ, hanem tényt közöl és még sértegeti is a baloldalt... ha nem tetszik, akkor ne szavazzon rá és kész."
létező jelenségen rökönyödik meg, magyarázzátok hát el, hogy miért viselkedik így a baloldali politika
Miért kell köpködni? 3000 eurót egy informatikus, orvos pl. simán megkaphat, 1500-at egy mérnök Budapesten.
Miért kell előadni hogy milyen rossz itt mindenkinek? Ez nem igaz. Attól hogy aki baloldali az 2010 előtt 1000 milliárdos keresett naponta, és most csak 300 eurót havonta, nem jelenti azt hogy mindenki így járt.
"létező jelenségen rökönyödik meg, magyarázzátok hát el, hogy miért viselkedik így a baloldali politika"
1. Az, hogy a pártok, vagy a politika álláspontja ez, vagy csak a fórumon olvasta néhány 12 éves baromságát, az nem ugyanaz.
2. Valóban van a közhangulatnak ilyen jellege, de azon is el lehetne gondolkodni, hogy mitől van így. Talán nem azért, mert a gazdagok még gazdagabbak, a szegények még szegényebbek lettek? Vagy nem azért, mert ugyanakkor a szegények azt látják, hogy sokan mindenféle munkavégzés nélkül, esetleg korrupt módon gazdagodtak meg, miközben ő 80ezerért gürcöl 3 műszakban? Vagy esetleg azért, mert miközben egyesek dőzsölnek, addig mások fizetik a világrekord áfát, meg a rahedli adót?
Na ezeken kellene inkább elgondolkodni!
3-as voltam.
A kérdésemnek az az alapja hogy gyakran láttam feltett kérdésként hogy jobban él-e mind 2010-ben, és aki azt írta hogy igen, azt egy adag ember (gyanítom most is itt vannak a kérdés alatt), lepontozta.
Miért irritál titeket ha valaki Jobban vagy Jól él? Utána számoltam rendesen, és nem érné meg 3000 eurós fizuval kimenni Bécsbe. Budapesten nagyobb életszínvonallal lehet élni pl. informatikusként mint ott. Albérlettel, nagyobb költségekkel szinte ugyanott vagy, főleg hogy magyarként nehezebb a helyzeted.
De persze ez a topik alatt is biztos vagyok benne hogy aki jól él itt is, annak megpróbálják elmagyarázni libbanték hogy ő csak azt hiszi hogy jobban él, a Fidesz hipnotizálta, és elhitette vele hogy van nagy ház, autó, és nincs nélkülözés.
Bocs kérdező, de nem tudom ezt az 1000 milliárdot naponta honnan veszed, nekem elég nagy baromságnak tűnik.
Forrás esetleg?
Azért az valahol mindig szánalmasan vicces amikor gyűlölködve kéri ki magának valaki a nem létező gyűlölködést. Mivan fidesznyik, kínos volt az a pár tucat kérdés amire nem mondott semmit a propagandaminisztérium mit kéne reagálni, saját kútfő meg nincs? :-) Már kellett valami libsis gyűlölködőd, rég volt ilyen.
No, persze oda a 31%-os közmunkás se tette oda a képét, nem tetszik az igazság.
"Aki Magyarországon 300€-t keres és a reálbére10-15%-kal csökkent"
hol érhető ez a reálbércsökkenés tetten? mert a reálbérmutatókon sajnos nem...
"Vagy nem azért, mert ugyanakkor a szegények azt látják, hogy sokan mindenféle munkavégzés nélkül, esetleg korrupt módon gazdagodtak meg"
ég jó, hogy szegény emberünk ilyen erkölcsös, hogy bár átlátja a rendszert, ő aztán nem élne ilyen ópiumokkal ,mint a munka nélküli gazdagodás
"miközben ő 80ezerért gürcöl 3 műszakban? "
tehát három naponta 3 napot dolgozik 12 órát? akkor semmivel sem dolgozik többet, mint más...
mond már el légyszíves a 3 műszak szerinted mi a szar, hogy az a kemény munka szinonimája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!