Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki Magyarországon átszámolva...

Aki Magyarországon átszámolva kb.3000 eurót keres annak miért akarják elmagyarázni hogy xarul él?

Figyelt kérdés

Nem először láttam hogy libbanték nekifognak győzködni mindenkit hogy 2010-ben mindenki 1000 milliárdot keresett naponta, és jött a csúnya Orbán, s azóta éhbéren van mindenki.

De ez egyszerűen nem igaz, rengeteg ilyen kérdés alatt láttam hogy többen leírták, jobban élnek mint 2010-ben. Persze azok egyből kapják a piros kezeket, holott saját helyzetüket írták le.

Aki jól él azzal miért kell itt gyűlölködjetek?

2016. okt. 26. 13:36
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Itt csak ti gyűlölködtök. Ha valaki azt mondja hogy jól él, egyből bepöccentek, és foggal körömmel győzköditek hogy ő igazából éhen hal, mert nincs pénze kajára ;).
2016. okt. 26. 14:38
 22/43 anonim ***** válasza:
4%

"savanyú a szőlő jobboldalon nagyon...már csak a baloldallal tudnak foglalkozni, mert elbuktak. "

a jobboldal bukott? tényleg,

mit is tud felmutatni a baloldal? ja a nagy büdös semmit?

2016. okt. 26. 14:42
 23/43 anonim ***** válasza:
94%

"mit is tud felmutatni a baloldal? ja a nagy büdös semmit?"

A baloldal van kormányon? Nem...a jobboldal mit mutat fel?

2016. okt. 26. 14:49
 24/43 anonim ***** válasza:
89%

"mond már el légyszíves a 3 műszak szerinted mi a szar, hogy az a kemény munka szinonimája"

Az azt jelenti, hogy dolgozik 8 órát egy nap. 06h-14h-ig, vagy 14h-22h-ig, vagy 22h-06h-ig. Ez heti bontásban. 8 óra alatt van 10 perc enni meg wc-re menni De akinek ezt is magyarázni kell, azzal nem tudok mit kezdeni.

2016. okt. 26. 14:52
 25/43 A kérdező kommentje:

1000 millirád kis túlzás volt, de így írjátok le a helyzetet. Hogy 2010 ig kolbászból volt a kerítés.

S amúgy meg nem egyszer láttam hogy írjátok (nem tudom ki, biztos magára ismer) hogy hülye aki itt marad. Hát miért ne maradnánk itt mi akiknek jó életünk van? Vagy hülyék vagyunk hogy megélünk itt is? Vagy mi van? Én nem értem ezt a szintű gyűlölködést amit nap mint nap folytattok.

2016. okt. 26. 15:00
 26/43 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező nem válaszoltál, honnan szíttad azt az 1000 milliárdot naponta!!!

Bár a legutóbbi hozzászólásodból az jön le nekem, hogy csak provokálod itt a jónépet!

2016. okt. 26. 15:00
 27/43 anonim ***** válasza:
93%

"aki nem így tesz nagyon gyorsan munkajogi per elé nézhet"

Aha persze. Vagy Te vagy a kivétel ami erősíti a szabályt.

"miért érzem úgy, hogy életben nem dolgoztál még egy percet sem, nem még "három műszakban"?"

Rosszul érzed. Dolgoztam már számítógép alkatrész összeszereldében, meg gyorsétteremben is ilyen beosztásban.

2016. okt. 26. 15:12
 28/43 anonim ***** válasza:
7%
ennyi ésszel gondoltam, hogy nem mérnök fogorvos vagy
2016. okt. 26. 16:14
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Értem mire céloz a kérdező! Sokan itt úgy beszélnek, mintha 2010 előtt mindenkinek arany élete lett volna, nem lett volna rossz a kórházi ellátás, az utak, stb, mindenki legalább 100.000 nettót keresett volna. Akkor sem és most sem ez a helyzet. A gond az, hogy az ún. átlag ember, avagy proli, aki szerint csak a fizikai, izzadós munka az igazi, sehol a világon nem él igazán jól, sőt, a gépesítés elterjedésével cca. 50-60 éven belül nagyrészük munkájára nem lesz szükség, mert gépek fognak dolgozni. Most az jár jól, aki fektet a saját jövőjébe, mert a kétkezi munka ideje, pláne ami betanított, leáldozóban van.
2016. okt. 26. 16:18
 30/43 anonim ***** válasza:
Én meg még mindig nem értem, hogy miről beszél, ugyanis senki nem állít olyat, hogy itt 2010 előtt Kánaán lett volna, legfeljebb néhány elvetemült baloldali, akik viszont jelentéktelenek.
2016. okt. 26. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!