Mikor fogja minden magyar ember újra azt a nyugodt biztonságot érezni mint akkor amikor még Kádár János apai keze örködött felette amint esténként nyugovóra tért?
Figyelt kérdés
Annakidején a Kádár-korszakban nem kellett félni a holnaptól mert biztosítva volt a megélhetés.2016. okt. 25. 14:59
11/17 anonim válasza:
Azért akiket felakasztatott azok biztos féltek. Nézem ezt sok idióta Facebookos képet ahol Kádárt sírják vissza az emberek. Egy embert aki a népe ellen hívta a szovjet hadsereget , bámulatos micsoda szent ember volt. Hazaáruló komonista. Az emberiség legalja.
12/17 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, mikor jön el a pillanat, amikor Kádár apátok a múlté lesz, mert átléptek rajta?
13/17 anonim válasza:
Majd akkor amikor ti hobbikomcsik kicsit visszanosztalgiázzátok kádár-apátokat. :D
De a valóságban szerencsére ez nem jön össze.
14/17 anonim válasza:
Nemsokára. Még egy kis idő és Orbán apánk apai keze őrködik felettünk.
15/17 anonim válasza:
'Majd akkor amikor ti hobbikomcsik kicsit visszanosztalgiázzátok kádár-apátokat. :D'
Ki is a hobbikomcsi, 57-eském?
16/17 anonim válasza:
Ó, bazz.
Nem vettem észre, az 57-es nem nekem reagált, hanem a kérdezőnek :P
17/17 anonim válasza:
Azért az valahol mindig vicces, amikor a fidesznyikek érvelnek Kádár "ellen". :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!