Ha egyesek szerint most annyira jó, akkor 2010 előtt miért nem volt jó, ha akkor is olyan volt, mint most?
Nekem semmi nem változott.
Minden pont olyan.
"Akkor gondolom a Római Birodalom rabszolgatartói is tök"
Kérlek ne.Inkább hallgass, ha észérvekkel nem tudsz jönni.
A másiknak ugyan ezt üzenem, úgy csináltok, mintha Feriéknél nem lett volna ilyen.
Jó, én befejeztem, mert ez egyre nagyobb röhej:D
Római rabszolgatartókról eshet szó, ami még az ősrobbanás előtt történt, de Ferivel nem lehet példálózni. :D
a gazdag gazdagabb lett, a szegény szegényebb
egyszerűség:
egykulcsos SZJA. Egyszerű emberként örül a nép egy része, a jobban jeresők mert de jót tett vele vitya (bruttó 300-ból azelőtt hazavitt 200-at, most meg 260-at, tehát 40 ezer plusz)
A csókosoknak a zsebén látszik igazán. Tételezzünk fel jót. És a bruttó 1 millás fizujából azelőtt hazavitt szűk 700 ezret, most az egykulcsos adóval meg 840 ezret. Dicsak, itt már nem 40 ezer a különbség. No meg aki mégtöbbet keres.
sose arra megy egyik hatalom se, hogy a népnek legyen jó, max ezt kommunikálják, ez a látszat, és ha valamelyik ezt jól adja elő, akkor a nép bekajálja.
Most a legundorítóbb a haverok tömése mellett, hogy kidobnak valamit a nép elé csámcsogni, és amíg a nép nem figyel, addig a háttérben csinálnak valami mocsok nagy disznóságot (konkrétan eladták az országot a ruszkiknak, amíg a nép a netadó ötletén csámcsogott, és vonult utcára).
Belesz@rnak mindenbe, ami addig működött, mert mindenbe bele akarnak pofázni, de semmihez se értenek igazán.
lemaradt, 20-as vagyok.
Ha értenének valamihez, akkor lenne valami jó szakmájuk, és nem kellene a népen élősködni, lopni, megvezetni embereket ahhoz, hogy jól éljenek.
De mivel mindenhez hülyék, csak pofáznak (ehhez elismerem ért Vitya, mert szépen meg tudja etetni a néppel a marhaságait, persze azokkal, akik nem látnak át rajta és a törekvésein)
12:17! Nemlenne ezzel semmi baj ha nem másoktól venné el orbán ezt a pénzt amit te a gyerekeid után kapsz hanem a gazdaság felpörgetésével elért eredményekből finanszírozná.
Sajnos orbán sohasem tudott jólétet teremteni csak azt tudta mindig hogy az egyik néprétegtől elvett és ezt odaadta a másik néprétegnek, most is ezt csinálja, az átlagembereket szípojozza ki azért hogy a haveroknak a gazdagoknak legyen mit osztogatni a kisember meg dolgozzon orvérzésig hogy megéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!