Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ungváry és sokan mások miért...

Ungváry és sokan mások miért gondolják azt, hogy a sípolás egy beszéd alatt folyamatosan az elejétől vélemény nyílvánítási jog, és nem pedig bunkóság?

Figyelt kérdés
Ha végighallgatja a beszédet és utána kifütyüli akkor, amikor mások tapsolnak az a vélemény nyilvánítás!

2016. okt. 25. 10:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
a véleménynyílvánítás = vélemény nyílvánítás, szerintem ha valaki nem tetszik, akkor nem lehet úgy véleményt nyílvánítani, hogy anyázzuk, kifütyüljük, vagy megöljük, hanem a mondanivalójáról és tetteiről nyílváníthatunk ki csak véleményt, azaz kritizálhatjuk anyázás nékül, kifütyülhetjük a mondat után, stb. De a véleménynyílvánítás a tettekte és nem a személyre vonatkozhat, és csak addig tarthat, amíg a másik jogát nem korlátozzuk, és bár durva a különbség, de ebből a szemszögből az, hogy megölöm mert nem tetszik, ugyanolyan, minthogy kifütyülöm, mert nem tetszik, és ezzel a jogát korlátoztam, hogy egy rendezvényen, elmondhassa a beszédét, hiszen ő azért ment oda, és a hallgatók is azért mennek oda, hogy meghallgassák, és aki kifütyüli, az az egész tömeg jogával ellentétesen cselekszik, az ok, hogy a beszéd után reagálni lehet rá, ez mindenkinek megengedett, de nem közben és folyamatosan, szerintem
2016. okt. 25. 13:00
 22/29 anonim ***** válasza:
66%

"a véleménynyílvánítás = vélemény nyílvánítás, szerintem ha valaki nem tetszik, akkor nem lehet úgy véleményt nyílvánítani, hogy anyázzuk, kifütyüljük, "

Jaj de savanyú a szőlő jobboldalon. Érdekes az "elmúltnyolcévben" ez senkit nem érdekelt....de most meg már lassan esszé születik a fütyülésről.

Azért fütyülnek mert elégedetlenek, ahogy ez volt régen és van most is. És ez nem bunkóság, hanem véleménynyilvánítás, csak most visszanyalt a fagyi...ennyi.

2016. okt. 25. 13:07
 23/29 anonim ***** válasza:
31%

Érdekes, mikor 2006/2007-ben kormányellenes tüntetések voltak, akkor nem volt probléma a beszéd alatti sípolás és a tojásdobálás, pedig akkor valóban a fidesz által fizetett csőcselék ment tüntetni. Most, hogy a szeretet vezéretek van hatalmon így már mindjárt börtönnel fenyegetitek a tüntetőket. Ugyanúgy viszonyultak hozzájuk, mint ahogyan a hozzád hasonló szimpatizánsokhoz a baloldal akkor.

Kérdező gondolkozz el ezen.

2016. okt. 25. 13:19
 24/29 anonim ***** válasza:
68%

21:

Most komolyan, nem sül le a bőr a képedről, mikor ilyeneket írsz? Mikor elvtáraaid próbalják mindenütt ellehetetleníteni az ellenzéki sajtót, mikor propaganda célból csinalnak kamu népszavazást, mikor megemlékezés helyett uszító propagandát nyom a miniszterelnök a Kossuth téren, mikor semmi tere nincs már az értelmes párbeszédnek, neked az a problémád, hogy egyesek kifütyülik az uszító vezéred. Az meg nem zavar, hogy pont egy olyan forradalmat ünnepelünk, ahol hasonló okokból szintén "bunkók" voltak az emberek, sőt ennél sokkal tovább mentek "bunkóságban".

Bem szégyelled magad? Milyen magyar ember vagy te? Miért nem húzol haza Moszkvaba?

2016. okt. 25. 13:25
 25/29 anonim ***** válasza:
64%
Ne zavarjon itt senkit, hogy ugyanúgy a 2006/2007-es tojásdobálós, sípolós, szidkozódos tüntetőket is börtönnel fenyegette az akkori hatalom és annak szimpatizánsai.
2016. okt. 25. 14:15
 26/29 anonim ***** válasza:
62%

"Ne zavarjon itt senkit, hogy ugyanúgy a 2006/2007-es tojásdobálós, sípolós, szidkozódos tüntetőket is börtönnel fenyegette az akkori hatalom és annak szimpatizánsai."

Ez nem teljesen igaz. A sípolás, kiabálás, de még tojásdobás sem bűncselekmény, viszont az utcakő felszedése és hozzávágása a rendőrökhöz, meg autók felgyújtása már az. Na ez utóbbiakat lehet börtönnel fenyegetni...

2016. okt. 25. 14:34
 27/29 anonim ***** válasza:

# 21

azért jogi pályára ne készülj... :D

2016. okt. 25. 15:18
 28/29 anonim ***** válasza:

Folyamatos sípolással zavarni egy beszédeet prosztóság. Akkor is az volt, amikor Gyurcsányt sípolta ki pár akkori ellenzéki tahó, ma is az, ha kormánypártit sípol ki pár mai ellenzéki tahó.

És pont ez a "ki kezdte?" dolog az, amivel már tele a tököm. Mert ezért nem lesz ennek vége soha!

2022. jan. 25. 23:15
 29/29 anonim ***** válasza:

2016-ban amikor válaszoltam erre a kérdésre, akkor még védtem Orbánékat. Ma már azt mondom, hogy fütyüljék ki az agyukat a fejükből, tróger, szemétrevaló, tahó, tehetségtelen, felelősséget vállalni nem tudó, moslék büdös banda, akik csak hazudni és lopni tudnak, meg az embereket h..lyének nézni.

Tősgyökeres fideszes voltam huszon évig, de már évek óta látom, hogy ezek a majmok vagy a legkreténebb vezetők az ország ezeréves történelmében, vagy szánt szándékkal ártanak mindenkinek.

2022. jan. 26. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!