Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az a libsi? Kikre mondják?...

Mi az a libsi? Kikre mondják? Te az vagy? Felvállalod? Olyasmi lehet, mint a komcsi?

Figyelt kérdés

#jdjdjs
2016. okt. 20. 15:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%
A libsit a primitívebb jobboldaliak szokták alkalmazni azokra az emberekre, akik szerint pl. nem kellene kiirtani a cigányokat-zsidókat, vagy büntetni a homoszexualitást.
2016. okt. 20. 17:33
 12/24 anonim ***** válasza:
14%

Libsi és libsi között is van különbség.

Az alapvető liberális elveket minden ember élvezi, legyen bármilyen nézete.

Ugyanakkor a liberálisnak van egy elkorcsosult, önpusztító változata, ahol a túlzott elfogadással már átesnek a ló túloldalára és egyértelműen rossz dolgokat is tolerálnak.

2016. okt. 20. 17:36
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Büszkén viselem a libsi szitokszót. Köze nincs a valóságnak ahhoz, amit az ezt használók erőltetnek velünk kapcsolatban, de ezzel is magukat minősítik fröcsögőék.
2016. okt. 20. 17:57
 14/24 anonim ***** válasza:
44%
65% rosszul gondolja nem hinném hogy a jobboldaliak ki akarnák írtani az álltala felsoroltakat hisz pl és sem akarom. Én nekem semmi bajom pl a homokosokal mert mindenki úgy él ahogy akar sőt meggyőződésem hogy nem tehet róla. De nem hinném hogy ezt hirdetni kellene meg felvonulgatni. Mert az pl nem tetszik de kiírtani egyáltalán eszembe nem jutna. Most jövök rá a te gondolatmeneted szerint akkor én libsi vagyok. Pedig nem.
2016. okt. 20. 18:07
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként hoozá tenném még a libsi szerintem a mai értelmezés szerint az aki még saját kárára is hirdetné a liberális gondolatokat és ha ezek nem jöttek be azt se ismerné fel. Mondok egy példát a libsi minden áron támogatja a bevándorlást mikor egyértelműen bebizonyosodott hogy az eltérő kultúra nem igazán tud beilleszkedni . Még a harmad generáció se pl Franciaországban.
2016. okt. 20. 18:12
 16/24 anonim ***** válasza:
44%
56% Én büszkén vállalom azt hogy liberális vagyok, és direkt hozzátettem hogy a primitívebb jobbosok (mint pl. a Kurucinfo kommentelői) szeretnék bántalmazni ezeket az embereket.
2016. okt. 20. 18:21
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

#9. Az a nagy liberalizmus, meg szabaccság csak addig jár Neked, amíg a nyomorultakat gyalázod - meg akik valóban kiálltak - mi több harcoltak értük: a kommunistákat.

Próbáld csak meg ugyanezt a dicső középosztály (bürokraták, kulákok és általában a burzsoázia) valamelyik tagjával szemben! Örülhetsz, ha csak perbe fog a jó hírneve csorbítása végett és nem rúgat ki, veret agyon a Betyársereggel.

2016. okt. 20. 18:45
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

"Te az vagy? Felvállalod?"

Felvállalom! És a jobboldal is felvállalja, hogy kommunista?

2016. okt. 20. 19:39
 19/24 anonim ***** válasza:
50%

Én szerencsére nem vagyok az! :)

De akkor én vajon náci, fasiszta, kirekesztő, "magyarkodó" lehetek? :O

Az aktuális jelszavak amikkel a "libsik" szeretnek dobálózni.

2016. okt. 20. 19:57
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Jobberek és komcsik használják a liberálisokra. Nem. Igen. Ha a rövidítésre céloztál, igen.
2016. okt. 20. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!