Vadai Ágnes kun származású? Akkor a kunoknak olyasmi kinézete lehetett, mint neki?
Vadai Ágnes többször is mondta, hogy ő kun, kun származású.
Tehát a kunok hasonlóan nézhettek ki, mint ő?
Nekem is van egy kun származású nőismerősöm, még a neve is az.
Hasonló kis gnóm kaliber, mint Vadai, de annyira nem hájas.
Lehet benne valami.
Szerintem nem csúnya, egyáltalán nem gnóm, és nem hájas, szép nő.
"Akkor a kunoknak olyasmi kinézete lehetett, mint neki?"
Nem. Mivel akkoriban sokat mozogtak, lovagoltak, mindet maguk csináltak, ráadásul még édesség sem nagyon volt, ezért szinte biztos, hogy a kunok soványok voltak, ahogy akkoriban a legtöbb ember. Viszont lehetséges hogy a többségük alacsony volt, ami teljesen normális, én is 170 vagy, mégsem vagyok kun. Egyszerűen ilyen fajta vagyok, legalább alvás közben nem lóg ki a lábam a takaró alól, és ha elesek nem ütöm annyira meg magam :)
Úgy hallatom "kazár" honasszony Éljen a MSZP-Kun Törzsszövetség és utódállama a Demokratikus Kipcsak Koalíció! A kunok felzárkóztak europához, a kunok demokratikusak és a testtömeg indexük független! Éljen hurrááááááááááá... A nagy Vad nemzetség Ágnes vezérasszonya megment minket és a vén-fiatal baloldal! Egyesítsük a jobb és baloldali kunokat! Világ kunjai egyesüljetek!
Állítólag ez a kép igazolja a ágnes-kun folytonosságot: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!