Sok ember, hogy tud állami cégnél dolgozni?
Amikor kikerültem az egyetemi padsorból, friss diplomásként az egyik állami tulajdonú vasút társaságnál kezdtem el dolgozni.
Eleinte tetszett a lazaság.De, pár hónap után elegem lett belőle.Olyan lassan megy minden.Olyan projektek, amik más cégeknél 2 hónaposak, itt elhúzódnak 1-2 évig is.
Aztán, a kollégáktól megtudtam, hogy a bérek nem emelkednek automatikusan.Volt, aki ott dolgozott 3 éve és ugyanannyi volt a bére, mint amikor felvették.
Előrelépési lehetőség nincs, csak,ha nyalizol, meg ha ismersz fejeseket.Akkor akár fél milliós fizetésed is lehet pár év alatt.
1 évet dolgoztam ott, aztán ott hagytam.
Nem értem, hogy sokan,hogy tudnak ilyen dolgozni?Sem, béremelés, sem előrelépési lehetőség, pocsék fizetések.
Egy agyrém.
Közben panaszkodnak, hogy menekülnek tőlük a fiatalok,nem akarnak náluk dolgozni.Hát, ezért.
Egy ambíciózus fiatal nem fog ilyen helyen maradni.Ugródeszkának jó, másra nem.
Svájcban,Ausztriában egy főnyeremény a vasútnál dolgozni.A fizetéseik sem maradnak el a versenyszférától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!