A zsidók és a liberálisok miért tagadják a holokausztot és a nyilas terrort?
Nem rég voltam a belvárosban és láttam, hogy tiltakoztak a német megszállás áldozatainak emléket állító szobor ellen.
Miért tagadják a zsidók és a liberálisok a német megszállást és az áldozatokat?
Ilyet csak a szélsőjobboldali újnáci oldalon lehet viszontlátni, csak azok tagadják ezt.
Már nem azért, de sokszor a németek is meglepődtek rajta, hogy a magyarok milyen gyűlölettel tekintenek a zsidókra és a csendrök milyen élvezettel terelik őket a vagonokba.
Ezután azt állítani, hogy kényszer hatására tették, hát elég álságos.
Nem tudom ez miért kérdés, amikor annak idején elhanzottak az érvek minkét oldalról tömegesen.
A probléma az volt az emlékművel az ellenzők szerint, hogy relativizált.
Egyébként tök jó fej dolog a kormány részéről, hogy az ideiglenes ellen-emlékművet meghagyta a mai napig.
Elég óvatosan fogalmaztam meg a mondanivalómat még is törölték, miért nem lepődök meg.
Még finomabban fogalmazva:
Van egy népcsoport ami bizonyos történelmi eseményből jó pár évtizede elég nagy bizniszt csinál. Ha ezt a történelmi eseményt letagadnák odalenne a biznisz.
Vannak dolgok ahol csak egy véleménye lehet az embernek, mert az ellenkező vélemény egy másik népcsoportnak nem tetszik, mert az érdekeikkel ellentétes.
Végül szeretnék megosztani egy általam kedvelt idézetet, csak úgy mellékesen:
"Csak a hazugságot kell törvénnyel védeni, az igazság megáll a saját lábán is"
Kérdező, ugye te most provokálsz?
Hol, melyik liberálistól hallottad, aki tagadná a Holokausztot?
Egyik "libsi" sem tagadja!
De a jobbik, az aztán érti a dolgát!
https://www.youtube.com/watch?v=eCVIohdeLG8
Na, akkor ki is tagadja?
Ne legyél már ilyen sík hülye, kérdező!
Látom, nagyon bosszantanak téged a "libsik" :D
Ugyanolyan bar0m vagy, mint a 31%-ös lükegyerek, és a Fidesz!
Valamelyik Jobbikos, vagy Fideszes kutya lepontozott, mert azt a linket mertem mellékelni, ami alátámasztja, hogy nem a "ballibsik" tagadják a Holokausztot, hanem a JOBBOSOK!!! :D
Tiszta szánalmasak vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!