Mik a tervei a Fidesznek a Honvédséggel? Mert arról sehol nem lehet olvasni.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 22:21
11/15 A kérdező kommentje:
jó bocs ha gunyós voltam csak nem bízok olyan emberekbe akik még kormányon sincsenek de már meghazudtolják magukat...:)Nem a sorkatonaságra gondoltam én sem. Hanem hogy a meglévő önkéntes rendszert jobban támogatni...
2010. ápr. 25. 22:34
12/15 BlackSword válasza:
ma 22:30!
Teljesen alkalmatlanok lennének a gárdisták a szolgálatra, hiszen ha alkalmasok lennének rá, akkor igaziegyenruhát hordanának... Ha nem fizikailag alkalmatlan akkor szellemileg... mert tele van gyűlölettel, és agresszióval... Ilyen embernek pedig nem lehet fegyvert adni a kezébe, főleg nem államilag szervezett módon...
13/15 anonim válasza:
sajnos a meglévő önkéntes rendszer kevés és nem csodálom ha periféria szorul "úgyis mindegy" alapon. én fontosnak tartom a magyar honvédséget. remélem pozitív irányba mozdul el a dolog.
14/15 A kérdező kommentje:
Abban bízom,hogy a jelenlegi szintet megtartják...ettől lejjebb már hová?...
2010. ápr. 25. 22:42
15/15 anonim válasza:
A katonaságnak nemcsak az a haszna, hogy megtanuljon lőni az ember. Sokféle ember van ott és igazán csak ott tehet szert emberismeretre, melyre később alapozhat. Az állandó későket ráncbaszedi, ad egy tartást, és egy párkapcsolatnak is vizsga a kitartásról. Attól hogy nem háborúzunk, még kell hogy normálisan ki legyenek képezve, ha arra kerül a sor ne féljenek saját árnyékuktól, és védjék meg a Hazájukat. Viszont szerintem 3-6 hónap kiképzés elég lenne. Férjem a mai napig hasznát veszi, annak amit ott megtanult, és az emberismeretére is nyugodtan támaszkodhat. 32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!