Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik a tervei a Fidesznek a...

Mik a tervei a Fidesznek a Honvédséggel? Mert arról sehol nem lehet olvasni.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 22:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

hát

vissza kell fogni a költségeket

szerintem nagyon fejleszteni nem fogják

2010. ápr. 25. 22:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Még várok többet is.Első sorban itt a létszám megtartására gondolok,az üres heylek feltöltése szerintetek folytatódni fog?Vagy esetleg leépítés lesz?
2010. ápr. 25. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
minek honvédség, ha senki sem akar katona lenni? ha szóba kerül az 1 év kötelező katonaság visszaállítás mindenki tiltakozik. alig megy valaki honvédségi pályára. akkor minek?
2010. ápr. 25. 22:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi van?félsz hogy behívnak,és nem kapod meg a reggeli kakaódat vagy mi?:)Képzeld én KATONA AKAROK LENNI!
2010. ápr. 25. 22:27
 5/15 A kérdező kommentje:
jah senki se akar katona lenni...erre annyit hogy akkor miért van túljelentkezés?:)
2010. ápr. 25. 22:28
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi lenne? Annyi pénzt löknek neki mint eddig, hogy éppen össze ne omoljon. Kit érdekelnek a katonák?? Igazuk is van. Nagy káosz az egész. Semmi értelme pénz tenni bele, úgyis csak kilopják. Ja! Katonatiszt vagyok.
2010. ápr. 25. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:
42%

A Gárdistákat kellene besorozni. Ott megtanulnák,milyen a fegyelem,és adott esetben milyen harcolni,nem csak bohóckodni és katonásdit játszani.

Különben sem tudom milyen terveinek kellene lenni velük a Fidesznek?

2010. ápr. 25. 22:29
 8/15 A kérdező kommentje:

"A Gárdistákat kellene besorozni. Ott megtanulnák,milyen a fegyelem,és adott esetben milyen harcolni,nem csak bohóckodni és katonásdit játszani. "

Teljsene igazad van.

2010. ápr. 25. 22:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
nem félek, mert nő vagyok. persze, arra a kevés helyre van jelentkező, de akárhány korombeli fiút megkérdezek, hogy mit gondol a kötelező katonaságról két kézzel integet, hogy ő ugyan nem. én helyesnek találom pedig. sokan csak annyit válaszolnak: majd szerzek papírt arról, hogy allergiás vagyok(esetleg már van is neki). ezért nem kell bővítés. vagy nem így sajnos.
2010. ápr. 25. 22:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A honvédelem nem akarat, vagy nem akarat kérdése, ha kell, akkor kell és kész, SZDSZ verte be ezt az emberek fejébe, hogy minek honvédség, ott a NATO, meg minden tök, akiknek lehet parírozni.
2010. ápr. 25. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!