Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy valakit azért kirúgtak mert ellenezte a vasárnapi munkavégzést?

Figyelt kérdés

[link]

Pedig a kirúgott munkavállaló egészen korrektül fogalmazott Facebookon, még a cég nevét sem írta el.

Ahhoz képest, amiket Facebookon látni, azokhoz képest meg különösen normális poszt volt.

Mondjuk arról a cégről tényleg rosszakat hallani.

Főleg azaz abszurd, hogy a cég németországi részénél kisebb az előírt darabszám.De, fizetésben mondanom sem kell, a többszöröse, amit Magyarországon kapnak.

Na, ez az igazi kizsákmányolás.

Alapból nem dolgoznék ilyen helyen, sori munkát, meg ha ütnének sem csinálnék.

2016. okt. 15. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%
És ezért a megszólalásodért téged most kirúgnak vagy megjutalmaznak? :D
2016. okt. 15. 20:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A "NYugat.hu"-n elolvasva a teljes cikket, meg a hozzászólásokat, arra jutottam, hogy az én munkahelyemen is hasonló a helyzet(szintén egy autóipari beszállító), szóval, ez lehet az általános sajnos, vagy legalábbis gyakori. Viszont, ha tarthatatlannak érezném a dolgot, eszembe sem jutna Facebookon posztolgatni, bármennyire is divat, mert józan ésszel végig gondolva, jó vége nem lehet. Legjobb esetben, senki nem foglalkozik vele, rosszabb esetben meg ez történik. Szóval, vagy tovább kell állni, ha van lehetőség, vagy "nyelni". Szomorú, de ez van.
2016. okt. 16. 00:32
 13/16 kovpet ***** válasza:
Ezt úgyis megtámadja a munkaügyi bíróságon és nyer is, szerintem. Jól járt.
2016. okt. 16. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

#11-nek.

7 éjszaka után van egy szabad vasárnapom, de ez sem rendes pihenőnap, mert 6:00-kor estem haza. Jó kis jutalom igaz? :D

2016. okt. 16. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Felháborító. A KDNP jót akart az országnak a vasárnapi zárva tartással, a buta nép, ami már teljesen a multik és a plázák szolgájává vált, ellenezte.

Most meg megy a felháborodás, hogy valakit kirúgnak, mert ellenezte a vasárnapi munkavégzést. Gratulálok!!

2016. nov. 6. 18:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem bolti alkalmazottról van szó. :D
2016. nov. 6. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!