Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budepestiek NOOOORRMMÁÁLIIISSA...

Budepestiek NOOOORRMMÁÁLIIISSAAKK? Hol élnek?

Figyelt kérdés

beszarok van ahol mszp, igen m sz p-s ember nyert, és a fidesz után sok helyen az lmp áll, ezek az emberek normálisak?? el se hiszem, mintha ezek csukott szemmel járnának, hihetetlen ilyen embereknek szavazójog...

(tisztelet a kivételnek)

2010. ápr. 25. 20:06
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
68%
Én budapesti vagyok, és én is le vagyok döbbenve... Amúgy a 13. kerületben nagyon sok cigány él, ott azért is nyert mszp jelölt, szóval az számomra nem volt nagy meglepi. Nálunk az LMP azért lett ilyen népszerű - sajnos -, mert itt azért elég sokszor tudtak rendezvényt tartani, sokkal több ember ismerte meg ezt a pártot, mint vidéken, főleg a velem egykorúak, a 18-20 év közöttiek szavaztak rájuk... Nekem meg egyszerűen hányingerem van tőlük...
2010. ápr. 27. 17:59
 32/42 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező te NOOOORRMMÁÁLIIISS VAGY? Hol élsz?

Mért kell megosztani az országot?

2010. ápr. 27. 19:42
 33/42 anonim ***** válasza:
64%
én csak azt nem értem, ha szimpatizálok egy pártal, mert esetleg tetszene amit tenni szeretnének, akkor egyböl rasszista náci vagyok, dehát ezért vagyunk emberek, ha valakit kibeszélek a háta mögött, akkor kétszinű ökör vagyok, de ha netaláltán odamegyek és a szemébe mondom a frankót, akkor meg egy bunkó paraszt vagyok, a jobbikot csak azért utálják, mert megmondta a frankót....alap emberi reakció :) (hozzáteszem, nem adnám a kezükbe az országot, mert az nekünk hétköznapi embereknek túúúl kemény lenne)
2010. ápr. 27. 19:48
 34/42 anonim ***** válasza:
73%
Attól még MSZP-s egy kéviselő nem biztos, hogy rossz ember és csak romlását okozta a városnak. Ahol én lakom kisváros itt pl az egyik MSZP-s képviselő rengeteget tett/ tesz a városért, szemben a Fideszessel aki nem csinál semmit mégis rá szavaznak az emberek.
2010. ápr. 27. 20:35
 35/42 anonim ***** válasza:
83%

Én a 13.kerületben lakom de nálunk fideszes nyert(A Margitszigetet és néhány déli utcát az 5.kerületi választókerülethez csatoltak hogy ne legyen a lakosságbeli különbség nagy)

Amúgy a kerületről:biztos van pár cigány de nem kifejezetten sok,ez egy hagyományos balos fellegvár mint jobboldalnak az 1.kerület,Debrecen vagy Vas megye.Egyébként a korábbi évekhez képest sokat gyengült itt is a baloldal csak még nem eléggé.

Amúgy már a Fidesz sem az mint ami volt 8-10éve.Régen az volt a kérdés hogy elég jól szituált tanult embert illetve vidéki gazdát tud e a jobboldal mozgósítani mint amennyi munkást, panellakót segélyest a baloldal.Immár a fidesz tábor hát eléggé felhigult mert nem a jól szituált tanult emberek és a vidéki gazdák száma növekedett meg drasztikusan hanem olyan korábbi balos elemek csapodtak hozzájuk akik nem valók a kirakatba.Mostmár hozzájuk is igazodnia kell a pártnak és nem biztos hogy az ősfideszeseknek ez tetszeni fog...

2010. ápr. 27. 22:43
 36/42 anonim ***** válasza:
17%
Vona azt nyilatkozta,hogy sajnos Pesten nem nagy a támogatottságuk.Nem értem miért csodálkozik.A jobbikra leginkább csak vidéki tahók szavaznak.
2010. ápr. 27. 22:47
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem a lakosság szavazott ezekre hanem a

"nagy vörös család" tagjai és üzleti partnereik és azok hozzátartozói illetve azok akiket már a zsebükben hordanak...

Ilyen nagy ez a fekély Az ország testén..

Mostmár láthatjátok..

2010. ápr. 28. 00:13
 38/42 doboszoli ***** válasza:
47%

Emberek, mielőtt egymásnak estek, emlékezzetek erre a mondatra, (asszem Mikszáth): "hallgass paraszt!nem terád bízták az ország sorsát.

Minek ölitek egymást? Magyarország sorsát már rég nem az aktuális kormány irányítja. Most sem lesz másként. Sajnos.

A politika csak színjáték, a nagy dolgok máshol dőlnek el.

Bár valaki (legyen bármilyen pártállású, hívő vagy ateista, hetero, vagy homoszexuális) meg tudna győzni az ellenkezőjéről, észérvekkel, nem demagóg módon, emberi hangnemben!!

2010. ápr. 28. 06:54
 39/42 anonim ***** válasza:
65%
Ne lepjen meg senkit, hogy folyamatosan a korrupciót és csalást előtérbe helyező pártokat támogatnak. Egyszerűen a budapestiek ilyenek. Vannak köztük kivételek, de a budapestiek legjava sötét vidéki suttyókból áll. Akinek nem volt hely annak idején a bolondokházába, azt elküldték budapestinek :D
2010. ápr. 28. 09:11
 40/42 anonim ***** válasza:
60%
Kedves kérdező!Te ugye vidéki vagy?Még arra is mernék fogadni,hogy észak-magyarországi.Ezzel semmi gond nincsen.Ott valóban sok településen például Tiszavasváriban nem valószínűleg nem véletlen,hogy az emberek úgy gondolták,hogy a Jobbik képviseli az érdeküket.Ellenben Budapesten abban a két körzetben(megjegyzem a 32-ből),ahol az MSZP nyert,nyilván az a réteg lakik,amely úgy gondolja,hogy az ő érdeküket meg az MSZP képviseli.Ezt nekik kell eldönteni.Ha a tiszavasváriak a "cigánybűnözés" miatt a Jobbikra szavaznak,az teljesen normális.De például egy Budapest belvárosi körzetben ugyan miért kellene olyan pártra szavazni az embereknek,amely a cigánybűnözés ellen lépne fel,ha egyszer ott nincs cigánybűnözés?
2010. ápr. 28. 14:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!