Budepestiek NOOOORRMMÁÁLIIISSAAKK? Hol élnek?
Figyelt kérdés
beszarok van ahol mszp, igen m sz p-s ember nyert, és a fidesz után sok helyen az lmp áll, ezek az emberek normálisak?? el se hiszem, mintha ezek csukott szemmel járnának, hihetetlen ilyen embereknek szavazójog...
(tisztelet a kivételnek)
2010. ápr. 25. 20:06
2/42 anonim válasza:
Fogadd el őket is,bálványimdók,elvakultak stb,stb...,kár rájuk szót fecsérelni!!
3/42 anonim válasza:
igen, én sem értem, hoy hogy tudtak ezek a birkák a fideszre szavazni, e azt se aki az mszp-re ne aggódj.
4/42 anonim válasza:
Nyihaha!XD
A kiakadásod olyan nekem, mintha hájjal kenegetnének!
5/42 anonim válasza:
Biztos valami sugárfertőzött terület:D
6/42 anonim válasza:
Akiket megferőzött a
Maszop izmus azokat nem lehet megmenteni
7/42 anonim válasza:
A Budapesti is olyan ember, mint a többi...
8/42 anonim válasza:
"vörös rongyokba öltözött város..."
9/42 anonim válasza:
De én Edelényben se hiszem el... Molnár Oszkár több cikluson át kitűnő polgármester, és inkább az emberek egy olyan (libanoni) emberre szavaznak, akinek komoly gondjai vannak a magyar nyelvvel.
Egyébként jelenleg Molnár Oszkár vezet.
10/42 anonim válasza:
Én meg azt nem tudom elhinni, hogy van aki a Jobbikra szavazott.
Bár szerencsére nálunk most már nem lehetett. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!