Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budepestiek NOOOORRMMÁÁLIIISSA...

Budepestiek NOOOORRMMÁÁLIIISSAAKK? Hol élnek?

Figyelt kérdés

beszarok van ahol mszp, igen m sz p-s ember nyert, és a fidesz után sok helyen az lmp áll, ezek az emberek normálisak?? el se hiszem, mintha ezek csukott szemmel járnának, hihetetlen ilyen embereknek szavazójog...

(tisztelet a kivételnek)

2010. ápr. 25. 20:06
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
71%
Az is szép, hogy a Jobbik százalékát szépen szétosztják a töbi párt között némely csatornán.
2010. ápr. 25. 20:13
 12/42 anonim ***** válasza:
25%
én se tudom felfogni, hogy tud valaki egyáltalán a jobbikra szavazni.
 13/42 anonim ***** válasza:
63%
Budapest mindig mindent megkapott, ők csak a jó oldalát látják mindennek. Nekik ez így tökéletes. A vidékieket mindig is lenézték, ez tőlük teljesen természetes.
 14/42 anonim ***** válasza:
40%

bár nem vagyok fidesz imádó, de azt nem fogom fel, hogy hogy szavaz valaki a jobbikra(akárhogy nézem őket egyenlőre az intézményesített hőbörgést látom, remléem később többet mutatnak).

az mszp meg olyan, hogy mindig lesz aki rájuk szavaz. nekem is van ilyen ember a családomban, ha mindenét elvennék akkor is rájuk szavazna.

2010. ápr. 25. 20:16
 15/42 anonim ***** válasza:
81%
Aki itt szidja a Jobbikot, jöjjön le egy hétvégére Borsodba:)
2010. ápr. 25. 20:17
 16/42 anonim ***** válasza:
22%

Aki itt szidja a FIDESZt, az meg jöjjön fel Budapestre! :D

Aki nem veled van, azt megvered? Tipikus Jobbikos magatartás

2010. ápr. 25. 20:18
 17/42 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, kérlek szépen te vagy egy nagy birka.

Mert téged ilyen hülyeségek vezetnek, hogy fidesz, mszp, és pártlogó.

Nem minden mszp-s szar. Mivel EGYÉNI képviselőjelöltekről van szó, ezért részben nem csak a párt a lényeg.

És igen a XIII. kerületben azért vezet MSZP-s -mint polgármester-, mert az a kerület nagyon is rendben van, és az az ember nagyon jól csinálja a dolgát.

Szerintem legközelebb csak akkor mondj véleményt, ha ismered a körülményeket. Addig szerintem ne beszélj, mert csak magadból csinálsz nagy nagy hülyét.

2010. ápr. 25. 20:20
 18/42 anonim ***** válasza:
94%
De most nem polgármestert választunk, hanem egyéni képviselőt.
2010. ápr. 25. 20:22
 19/42 anonim ***** válasza:
34%

"De én Edelényben se hiszem el... Molnár Oszkár több cikluson át kitűnő polgármester, és inkább az emberek egy olyan (libanoni) emberre szavaznak, akinek komoly gondjai vannak a magyar nyelvvel.

Egyébként jelenleg Molnár Oszkár vezet."

Nagy gondjai vannak a magyer nyelvvel?

Megkérdezném tőled: de hány nyelven beszélsz? Lemerem fogadni, hogy a magyar nyelvtől 625x primitívebb angolt sem voltál képes megtanulni.

Libanonban az arab nyelv a hivatalos, és azért nem semmi, hogy ilyen jól megtanult az az ember magyarul. Tudod az arab és a magyar nyelvnek semmi köze nincs egymáshoz. Még a betűk is mások. Megnézném, hogy te hogyan tanulnál meg arabul... :)

20/42 anonim ***** válasza:
43%

"És igen a XIII. kerületben azért vezet MSZP-s -mint polgármester-, mert az a kerület nagyon is rendben van, és az az ember nagyon jól csinálja a dolgát. "

Nem ezért, ne irj blődségeket..,sok a zsidó ennyi...pff.

1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!