Budepestiek NOOOORRMMÁÁLIIISSAAKK? Hol élnek?
beszarok van ahol mszp, igen m sz p-s ember nyert, és a fidesz után sok helyen az lmp áll, ezek az emberek normálisak?? el se hiszem, mintha ezek csukott szemmel járnának, hihetetlen ilyen embereknek szavazójog...
(tisztelet a kivételnek)
bár nem vagyok fidesz imádó, de azt nem fogom fel, hogy hogy szavaz valaki a jobbikra(akárhogy nézem őket egyenlőre az intézményesített hőbörgést látom, remléem később többet mutatnak).
az mszp meg olyan, hogy mindig lesz aki rájuk szavaz. nekem is van ilyen ember a családomban, ha mindenét elvennék akkor is rájuk szavazna.
Aki itt szidja a FIDESZt, az meg jöjjön fel Budapestre! :D
Aki nem veled van, azt megvered? Tipikus Jobbikos magatartás
Kérdező, kérlek szépen te vagy egy nagy birka.
Mert téged ilyen hülyeségek vezetnek, hogy fidesz, mszp, és pártlogó.
Nem minden mszp-s szar. Mivel EGYÉNI képviselőjelöltekről van szó, ezért részben nem csak a párt a lényeg.
És igen a XIII. kerületben azért vezet MSZP-s -mint polgármester-, mert az a kerület nagyon is rendben van, és az az ember nagyon jól csinálja a dolgát.
Szerintem legközelebb csak akkor mondj véleményt, ha ismered a körülményeket. Addig szerintem ne beszélj, mert csak magadból csinálsz nagy nagy hülyét.
"De én Edelényben se hiszem el... Molnár Oszkár több cikluson át kitűnő polgármester, és inkább az emberek egy olyan (libanoni) emberre szavaznak, akinek komoly gondjai vannak a magyar nyelvvel.
Egyébként jelenleg Molnár Oszkár vezet."
Nagy gondjai vannak a magyer nyelvvel?
Megkérdezném tőled: de hány nyelven beszélsz? Lemerem fogadni, hogy a magyar nyelvtől 625x primitívebb angolt sem voltál képes megtanulni.
Libanonban az arab nyelv a hivatalos, és azért nem semmi, hogy ilyen jól megtanult az az ember magyarul. Tudod az arab és a magyar nyelvnek semmi köze nincs egymáshoz. Még a betűk is mások. Megnézném, hogy te hogyan tanulnál meg arabul... :)
"És igen a XIII. kerületben azért vezet MSZP-s -mint polgármester-, mert az a kerület nagyon is rendben van, és az az ember nagyon jól csinálja a dolgát. "
Nem ezért, ne irj blődségeket..,sok a zsidó ennyi...pff.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!