Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz, ha a '18-as választás...

Mi lesz, ha a '18-as választásokon is 50% alatt lesz a részvétel? Akkor az is érvénytelen lesz? Mi lenne ilyenkor?

Figyelt kérdés
2016. okt. 10. 19:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2%

"Kizárt, hogy alacsony legyen a részvétel. Olyan gyűlölet van az emberekben, hogy az még a leginaktívabbakat is elviszi szavazni. Narancslével húzzuk le a wc-t egy hétig. :)

"

na végre egy őszinte baloldali

csak úgy fröcsögtök!

2016. okt. 10. 19:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Jézusom, mi ez a gyurcsányozás itt?

A kérdésre válaszolva: Országgyűlési választásokon akárhány szavazó megy el, érvényes lesz, nincs alsó küszöbérték.

2016. okt. 10. 19:43
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

31%-os engem te ne oktass ki rossz emberségről jó?

Hiába terelsz ugyanazt fújod amit 6 éve nyomtok, az igazság a tisztesség a mi oldalunkon áll nem a bölcs vezéredén.

Egyébiránt a leghatározottabban visszautasítom hogy csak hazudik szitkozódik, mocskolódik, bármelyik politikus, vagy volt miniszterelnök! Lehetnél tájékozottabb és akkor egy két réteget vékonyodna az arcbőröd.

2016. okt. 10. 20:18
 14/17 Molyember ***** válasza:
Ne vedd komolyan, a 31%-os valójában baloldali, csak buta, nagyszájú fideszesnek álcázza magát (igen meggyőzően), hogy ezzel is hergelje a népet a kormány ellen.
2016. okt. 10. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:
3%

Látod többek között ez is az egyik nagy problémátok. Aki nem balos libsi az rögtön fideszes szerintetek.

Az kiderült, hogy a te "bölcs vezéred" Gyurcsány. Kire gondoltál amikor az én "bölcs vezéremet" említetted?

Csak mert elárulom, hogy én az Orbánt ugyan arra a lámpavasra akasztanám mint a Gyurcsányt.

Szóval még mindig fónntartom, hogy aki ma Gyurcsány mellett képes állni az nem lehet jó ember.

2016. okt. 10. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

31%-os inkább hagyj jó? Hülyének is nézel, okoskodsz is, és hetek óta elegem lett.

Tájékozódj, nem tudok mit mondani

2016. okt. 10. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Te okoskodsz itt a Gyurcsányista baromságoddal!

Ja és ha hülyeséget beszélsz, ne csodálkozz ha hülyének néznek.

Amúgy meg összekeversz valakivel, mert én pár napja regisztráltam az oldalra. Nem tudom kiből van eleged hetek óta.

2016. okt. 10. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!