Mi lesz, ha a '18-as választásokon is 50% alatt lesz a részvétel? Akkor az is érvénytelen lesz? Mi lenne ilyenkor?
"Kizárt, hogy alacsony legyen a részvétel. Olyan gyűlölet van az emberekben, hogy az még a leginaktívabbakat is elviszi szavazni. Narancslével húzzuk le a wc-t egy hétig. :)
"
na végre egy őszinte baloldali
csak úgy fröcsögtök!
Jézusom, mi ez a gyurcsányozás itt?
A kérdésre válaszolva: Országgyűlési választásokon akárhány szavazó megy el, érvényes lesz, nincs alsó küszöbérték.
31%-os engem te ne oktass ki rossz emberségről jó?
Hiába terelsz ugyanazt fújod amit 6 éve nyomtok, az igazság a tisztesség a mi oldalunkon áll nem a bölcs vezéredén.
Egyébiránt a leghatározottabban visszautasítom hogy csak hazudik szitkozódik, mocskolódik, bármelyik politikus, vagy volt miniszterelnök! Lehetnél tájékozottabb és akkor egy két réteget vékonyodna az arcbőröd.
Látod többek között ez is az egyik nagy problémátok. Aki nem balos libsi az rögtön fideszes szerintetek.
Az kiderült, hogy a te "bölcs vezéred" Gyurcsány. Kire gondoltál amikor az én "bölcs vezéremet" említetted?
Csak mert elárulom, hogy én az Orbánt ugyan arra a lámpavasra akasztanám mint a Gyurcsányt.
Szóval még mindig fónntartom, hogy aki ma Gyurcsány mellett képes állni az nem lehet jó ember.
31%-os inkább hagyj jó? Hülyének is nézel, okoskodsz is, és hetek óta elegem lett.
Tájékozódj, nem tudok mit mondani
Te okoskodsz itt a Gyurcsányista baromságoddal!
Ja és ha hülyeséget beszélsz, ne csodálkozz ha hülyének néznek.
Amúgy meg összekeversz valakivel, mert én pár napja regisztráltam az oldalra. Nem tudom kiből van eleged hetek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!