Milyen mértékben érintené a homoszexuális emberek életet, ha a Jobbik megnyerné a választást 2018-ban?
Az a baj, hogy nagy a fikázódás a mind a Fidesz, mind az MSZP és DK oldaláról. Mindenki fikáz mindenkit, és sok ember meg utána se néz a Jobbik programjának, tagjainak. Sokan meg az alapján ítélik meg a Jobbikot, hogy sok bakancsos náci rájuk szavaz, és ezzel azonosítják a pártot. Segítek: a Jobbik nem náci párt, közel sem. Csak konzervatív, már rég nem radikálisok. Én elég nagy eséllyel rájuk fogok szavazni, pedig nem vagyok homofób, sem rasszista, sem antiszemita. Egyedül nekik van esélyük arra, hogy leváltsák a mostani velejéig romlott kormányt. Egyébként meg jobboldaliként Vona simán benyalhatott volna Orbánnak, hogy neki is csurranjon-cseppenjen valami, de nem tette, sôt, harcol ellene és a fidesz-korrupció ellen is. Attól, hogy megemlítik a cigánybûnözést, meg a Pride-ot nem támogatják még nem nácik, egy szóval sem mondták, hogy ôk bármilyen mértékben korlátoznák a jogaikat, amíg az nem sért törvényt.
A közhiedelemmel ellentétben a Jobbik nem anti-demokratikus és nem szélsôséges, sôt Unió-ellenesnek se mondanám ôket. A programjuk alapvetôen 3 dologból áll: béremelés, eü és oktatás rendberakása és a korrupció felszámolása elszámoltatással.
Érdemes meggondolni. A Fidesz a lehetô legrosszabb választás, az MSZP-nek meg volt 12 éve, hogy bizonyítsanak, de csak azt sikerült bizonyítaniuk, hogy alkalmatlanok egy ország vezetésére, nem is nevezném ôket ellenzéknek. A többi baloldali pártnak meg nincs esélye.
11-es,nem a mocskolódások/szavazók miatt nem szimpatikus a jobbik sokaknak,hanem a programjuk miatt.
Ők maguk írják le,hogy károsnak gondolják a homoszexualitást,ami ellen tenni kell a családok védelme érdekében.
Ezekszerint te se olvastad el a programjukat...
"Ők maguk írják le,hogy károsnak gondolják a homoszexualitást,ami ellen tenni kell a családok védelme érdekében."
És igazuk is van. Ezzel természetesen nem arra gondolnak, hogy irtani kell a homárokat, hanem hogy meg kell szüntetni a búzipropagandát.
14-es,milyen "búzipropaganda"?
Azonkívül,hogy bizonyos emberek állandóan ezt hajtogatják érdekes módon én még nem találkoztam ilyennel,pedig nem élek burokban....
Ellenben olyannal nem egyszer találkoztam már,hogy valaki őrült módon b*zizott,vagy hogy valakit azért bántottak,mert meleg.
"Azonkívül,hogy bizonyos emberek állandóan ezt hajtogatják érdekes módon én még nem találkoztam ilyennel,pedig nem élek burokban...."
Hallottál már az évente megrendezett búzifelvonulásról?
"Ja, és senki nem lesz meleg attól, hogy lát két meleget a TVben. Még a gyerekeink sem."
Attól függ. Ha ott van vele a szülő, aki normálisan gondolkodik, és elmagyarázza neki, hogy ez beteges dolog, akkor valószínűleg nem. Ha viszont nincs ott, vagy ami még rosszabb, sikeres volt a szülőnél a liberális agymosás, akkor a gyerek könnyen azt hiheti, hogy ez teljesen normális dolog, és így nagyobb eséllyel lesz búzi.
#17, melegnek lenni teljesen normális dolog, én ezt mondanám a gyerekemnek.
Te azért lettél hetero, mert a szülőd ott ült melletted és azt monda? És azok a gyerekek, akik melegek lesznek, rájuk miért nem volt hatással a TVből ömlő hetero párok tengere?
"melegnek lenni teljesen normális dolog, én ezt mondanám a gyerekemnek."
Ha az a célod, hogy a gyereked búza legyen, csak rajta! Én inkább normális szexuális életű gyereket szeretnék.
"Te azért lettél hetero, mert a szülőd ott ült melletted és azt monda?"
Ki tudja, még az is lehet. Én nem ebben a szélsőliberális világban nőttem fel, akkor még mindenkinek azt tanították, hogy fiú lánnyal, lány fiúval.
"És azok a gyerekek, akik melegek lesznek, rájuk miért nem volt hatással a TVből ömlő hetero párok tengere?"
Mert látták a tévéből ömlő búzi párok tengerét is. Nézd csak meg, mennyi homár volt régen, a búzipropaganda előtti időkben, és mennyi van most!
17-es,te nem vagy normális.
A szexuális vonzalom genetikailag van kódolva mindenkiben,nem a gyerek dönti el,hogy milyen nemhez akar vonzódni.
Másrészt pedig az állatvilágban is jelen van,tehát ugyanolyan természetes dolog,mint a heteroszexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!