Az igaz hogy, több mint 3 millió magyar szavazott arra hogy nem segít háborús menekülteken?
Olvasd el a népszavazás kérdését, NEM ez volt. De már leírták, hogy mi.
Egy nemből még abszolút nem derül ki, hogy a kérdező mit gondol a milyen menekültekről s szereti-e Orbánt vagy azt, ahogy a kérdést kezelték... Ez egyetlen aprócska dologra vonatkozott, hogy az EU döntsön Magyarország helyett vagy sem.
Nem szeretem sem Orbánt, sem az EU-t (ennek a kis országnak szükséges, de ez nem teszi jóvá), a menekültek számát, a pofátlan menekültek pofátlanságát és a gazdasági menekültek elég alapos ok nélküli beáramlását, s az sem vonz, hogy más kultúra alkalmazkodni nem akaró népei teleszüljék Európát. Az európia viszonylag liberalista gondolkodás, a kultúránk nekem elég fontos. Ez egy nagyon összetett dolog s a népszavazás a zömére nem vonatkozott, csak egyetlen picike szeletre.
A felcsúti táltos már régen aláírta a betelepítésről szóló akármit Brüsszelben. Csak a birkáinak nem merte elmondani :)
Így aztán a közel 3 millió barom (népszámlálásnak nem rossz) szaladt hogy "IIDEAZTÁNEMGYÜNSENKI".
Az értelmesebbje meg:
a/ érvénytelenül szavazott
b/ igennel szavazott
c/ nem ment el (érvénytelenül szavazott), mert ha azt hiszi valaki hogy a nembeszéd nem beszéd, akkor nagyot téved.
Hülyék:D
"Az értelmesebbje meg:
a/ érvénytelenül szavazott
b/ igennel szavazott
c/ nem ment el (érvénytelenül szavazott), mert ha azt hiszi valaki hogy a nembeszéd nem beszéd, akkor nagyot téved."
Ezek szerint a 8. Kerületben található a legtöbb értelmes ember, mert ott mentek el szavazni a legkevesebben. Ezt nem hittem volna...
Válaszolók!
Akkor ha a népszavazás nem erről szólt, akkor én most megkérdeznélek titeket:
Segítenétek, befogadnátok az országba háborús menekülteket?
Mert úgy válaszoltok a kérdésre, mint aki azt mondja, hogy a menekültekkel semmi baj, csak "Brüsszel" zavar..
És hogy ne kezdjük el vakvágányra menni: a szír az háborús menekült, az afgán, szomáliai nem, vagyis tényleges háborús országokból való menekültekről beszélek, beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!