Az igaz hogy, több mint 3 millió magyar szavazott arra hogy nem segít háborús menekülteken?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 22:24
2/43 anonim válasza:
Aztán miből segítsek, ha nekem is csak adósságom és kifizetetlen számláim vannak? Én csak jót akartam ezeknek az embereknek azzal, hogy nem akartam ugyanebbe a posványba rántani őket, amiben én is leragadtam...
4/43 anonim válasza:
afganisztánban nincs háboru tudtommal se pakisztánban se marokkóban .... mert onnan is jönnek ezek a sáskák
5/43 A kérdező kommentje:
Tengerész: De azért te sem élnél ott szívesen.
2016. okt. 9. 22:29
6/43 anonim válasza:
Nem. Arra szavazott több mint 3millió ember, hogy NEM kérünk a gazdasági bevándorlókból!
7/43 anonim válasza:
Szó nincs itt a háború elől menekültekről, ha csak ők jönnének semmi gond nem lenne. Itt a probléma az illegálisan, tökön-paszulyon keresztül érkező, erőszakosan Európába benyomuló, semmiféle irattal nem rendelkező, tehát gyakorlatilag azonosíthatatlan gazdasági bevándorlókkal van a gond, és az ő beengedésükre mondtak nemet.
8/43 anonim válasza:
3 millió magyar szavazott arra, hogy nem kér a migránsokból. A többi balipsihez már holnap el lehet kezdeni a betelepítésük.
9/43 anonim válasza:
Kérdezõ a baloldal fizetett provokátora. Mennyit kapsz kérdsenként ? Jól fizet?
10/43 anonim válasza:
kit érdekel más nyomora? van elég gondom nekem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!